Predictii pariuri preliminarii EURO 2016 – Grupa B (etapa 5)

547

preliminarii euro2016Predictii pariuri preliminarii EURO 2016 – Grupa B (etapa 5) – Partidele etapei cu numarul 5 din grupa B a preliminariilor Campionatului European 2016 vor avea loc sambata seara. Avem doua partide cu mari favorite, respectiv Bosnia-Herzegovina si Belgia, dar si un duel interesant intre primele doua clasate. Situatia este echilibrata in aceasta grupa, cu cinci echipe care au sanse reale de a se clasa pe primele trei locuri. Cea mai puternica echipa din grupa, Belgia, este doar a patra, dar o restanta cu Israel, pe care o va disputa in ultima zi a acestei luni.

  • Pronostic Israel – Tara Galilor (29/03 19:00)

In mod surprinzator Israelul are punctaj maxim dupa trei jocuri. Daca succesele din Cipru si Malta au fost oarecum scontate, in schimb a suprins prin victoria clara cu Bosnia-Herzegovina, Begovic si compania fiind invinsi cu 0:3. Tara Galilor este neinvinsa dupa patru jocuri. S-a aparat excelent in duelurile cu adversare superioare, remizand “alb” atat cu Bosnia acasa, cat si in Belgia. Chiar daca israelienii au fost spectaculosi in primele trei jocuri din grupa credem ca de data aceasta vom avea un meci mult mai taticizat intre doua formatii de nivel apropiat. Sunt sanse ca si in precedentele doua jocuri tari ale galezilor sa vedem goluri putine, maxim doua am spune noi.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.55 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Andorra – Bosnia-Herzegovina (29/03 21:45)

Chiar daca n-avem cote decat pentru rezultatul final, la agentia unde va recomandam noi sa pariat, va propunem un pont pentru acest meci si anume, victoria bosniacilor la o diferenta mai mare de minim trei goluri, cota fiind una destul de buna. Andorra a cedat clar ultimele trei meciuri la o diferenta clara, marcand un gol si primind 15. De partea cealalta, Bosnia a pierdut deja doua meciuri in aceasta campanie si situatia echipei este destul de dificila. Are nevoie de o victorie clara, pentru moral, inainte de partidele foarte importante cu Israel si Bosnia.
Pronostic: Bosnia-Herzegovina handicap -1.5, cota 1.71

  • Pronostic Belgia – Cipru (29/03 21:45)

Belgia a remizat in ultimele doua jocuri si si-a complicat destul de mult situatia. Are nevoie de o victorie, fireasca, acasa cu Cipru si apoi de un succes in Israel in restanta de marti pentru a ramane in grafic pentru suprematia grupei. Cu atatea vedete in teren creden ca belgienii vor putea reusi victoria inca de la pauza. De altfel cipriotii au fost condusi la pauza si au pierdut in final atat acasa cu Israel, cat si in Tara Galilor, in ambele dueluri desfasurarile fiind similare (2:0 pauza / 2:1 final). Cota este una acceptabila si merge luata intr-o dubla.
Pronostic: 1 pauza / 1 final, cota 1.48 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din preliminariile EURO 2016 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Cota 10 pentru victorie Barcelona cu Girona >> https://biletu-zilei.com/cota-10-barcelona-girona
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Pariaza cota 2 direct >> https://biletu-zilei.com/pariaza-cota-2-din-24feb2018
Pariaza pontul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/pariaza-pontul-weekendului-6

Top tipsteri 1-23 februarie 2018:
  1. Catalin 79.17% (19C-5P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea74.51% (38C-13P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here