Predicţii pariuri Ripensia Timişoara – Viitorul Constanţa (23.09.2015)

226

ponturi pariuri liga 1 romaniaPredicţii pariuri Ripensia Timişoara – Viitorul Constanţa (23.09.2015) – Ripensia Timişoara se ia din nou la trântă cu granzii Ligii 1. Echipa din Liga IV va juca de la ora 20:00 pe Stadionul Dan Păltinişanu în compania echipei aflate pe locul secund în Liga 1, Viitorul Constanţa.

Amintesc celor care nu ştiu că în 2013 Ripensia a fost prima formaţie din liga a cincea care a ajuns în optimile Cupei României. Atunci a trecut de U Cluj in 16-imi, fiind eliminată apoi de Pandurii. Anul acesta bănăţenii au jucat icnci meciuri pentru a ajunge din nou în această fază a competiţiei iar “premiul” este vizita echipei lui Hagi, a doua clasată în Liga 1.

Viitorul merge la Timişoara după trei partide în care n-a luat gol. Hagi se pare că va utiliza destul de mulţi jucători importanţi, dar de asemenea au fost convocaţi şi câţiva jucători de la echipa secundă. Echipa probabilă a Viitorului este următoarea: Albuț – Ciupe, Hodorogea, Mitrea, Cr. Ganea – Benzar, Boli, Vl. Achim – A. Chițu, Gavra, Nicoliță.

Cu o astfel de formulă şi cu un adversar de liga a patra nu văd cum Viitorul poate întâmpina probleme diseară la Timişora. Cred că Chiţu, Gavra şi compania vor reuşi fără probleme să marcheze minim două goluri în acest joc, asta deoarece toţi vor să arate că merită să fie luaţi în calcul şi în meciurile mai importante.

Pont pariuri Ripensia Timişoara – Viitorul Constanţa: Viitorul Constanţa să marcheze peste 1.5 goluri, cota 1.48 la Unibet

Pariază acum acest pont şi dacă este primul bilet plasat şi-l pierzi primeşti 50% din miză înapoi, până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here