Predicţii pariuri Rosenborg – Steaua Bucureşti (27.08.2015)

306

ponturi europa leaguePredicţii pariuri Rosenborg – Steaua Bucureşti (27.08.2015) – Steliştii speră ca “minunea de la Liberec” reuşită de Dinamo în urmă cu câţiva ani să se transforme astăzi în minunea de la Trondheim. Totuşi, Rosenborg n-are pe piept logo-ul unei case de pariuri şi în minuni nu prea cred, aşa că după acest meci Steaua îşi va mai aerisi programul.

Rosenborg este “pe val” fiind, dacă nu mă înşel, cea mai în formă echipă care evoluează în play-off-ul Europa League. Gruparea din Trondheim are 12 victorii consecutive în toate competiţiile, ultimul pas greşit fiind făcut tot în Europa League şi tot acasă, 0:0 cu mai modesta Vikingur. Ultimul meci pierdut de Rosenborg la un scor care repetat astăzi ar fi sinonim cu eliminarea din competiţie a fost înregistrat în 3 august 2014, aşadar cu peste un an în urmă. În afară de egalul amintit mai sus cu Vikingur, norvegienii au numai victorii în această ediţie a Ligii Europa, terminând ultimele patru meciuri cu câte goluri trei goluri marcate.

Steaua Bucureşti ajunsese la patru meciuri fără victorie după eşecul de joia trecută. Echipa antrenată de Mirel Rădoi a obţinut însă o victorie in fieful unei alte echipe in criză – CS U Craiova – şi a mai luat o gură de oxigen. Steliştii joacă pe o primă uriaşă dacă ar obţine calificarea, dar să nu vorbim de lucruri SF. În ultimii opt ani Steaua a câştigat o singură deplasare în cupele europeen la o diferenţă mai mare de două goluri, în 2012 la Trnava (0:3).

După evoluţiile dezamăgitoare ale lui Cojocaru şi după meciul destul de bun făcut de Niţă în weekend la Craiova foarte probabil acesta din urmă va intra diseară între buturi. Hamroun este accidentat şi va rata acest joc.

Rosenborg – Steaua Bucureşti echipe probabile:
Rosenborg: A. Hansen – Svensson, Bjordal, Eyjolfsson, Skjelvik – Jensen, Selnaes, Midtsjo – Helland, Soderlund, Mikkelsen
Steaua Bucureşti: Fl. Niță – Alcenat, Varela, Toșca, Guilherme – Muniru, L. Filip – Ad. Popa, N. Stanciu, Chipciu – Tade

Rosenborg – Steaua Bucureşti cote pariuri sportive la Unibet

rosenborg - steaua bucureşti cote pariuri

Cine crede că Steaua poate reuşi să întoarcă soarta calificării îşi face iluzii deşarte. Cine mai şi pariază pe acest lucru n-are ce face cu banii! Aici este de jucat pe norvegieni şi nu oricum, ci cu încredere mare. Ei au în ofensivă doi jucători – Alexander Soderlund cu 24 de goluri în 30 de jocuri în toate competiţiile şi pe Pal Andre Helland care a marcat 22 de goluri în 23 de partide – capabili să profite de riscurile pe care în mod normal şi le vor asuma steliştii. De partea cealaltă, de la Steaua nu putem remarca un jucător ofensiv, dar nici un joc defensiv foarte sigur. Cred că norvegienii vor înscrie din nou mai mult de un gol în poarta campioanei României.

Pont pariuri Rosenborg – Steaua Bucureşti: Rosenborg să marcheze peste 1.5 goluri, cota 1.81 la Unibet.com

Pont pariuri cotă mare Rosenborg – Steaua Bucureşti: Rosenborg -1.0 (miza returnată dacă Rosenborg câştigă la limită), cota 2.65 la Unibet.com

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

[socialpoll id=”2290870″]

Top 3 tipsteri 1-18 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 32 16 2 66.67% 1.59 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 19 10 1 65.52% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 36 20 0 64.29% 1.57 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here