Predictii pariuri Spania La Liga 09.04.2015

262

spania-la-liga2Predictii pariuri Spania La Liga 08.04.2015 – Ultimele parttide ale etapei intermediare din La Liga vor avea loc in aceasta seara. Avem dueluri interesante in care sunt implicate atat echipe care lupta pentru locuri de cupe europene, cat si echipe care lupta pentru evitarea retrogradarii.

  • Pronostic Athletic Bilbao – Valencia

Bascii legasera cinci victorii la rand pana sa piarda sambata la Sevilla. Se afla la sase lungimi de locul sapte, asa ca cel putin pentru moment pozitia ocupata in prezent pare a fi maximum ce-si poate propune in acest sezon Bilbao. Aceasta are acasa trei victorii, una dintre “victime” fiind chiar Real Madrid. Mult mai important este meciul de astazi pentru Valencia, aceasta aflandu-se pe patru cu 61 de puncte, la egalitate de puncte cu a cincea clasata. Vine dupa trei meciuri in care n-a luat gol si are sase victorii si doua egaluri in ultimele opt etape. Bilbao este neinvinsa in ultimele patru intalniri directe si credem ca va prelungi aceasta serie tocmai pentru ca este formatia mai motivata.
Pronostic: sansa dubla x2, cota 1.50 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Elche – Getafe

Ambele echipe aveau doua esecuri la rand inainte de etapa trecuta, dar au reusit rezultate pozitive si abordeaza altfel meciul de astazi. Elche are doar trei puncte de primul loc retrogradabil si ar cam trebui sa castige pentru a nu risca sa-si complce prea mult situatia. Acasa alterneaza in ultimele sase jocuri victoriile la zero cu esecuri tot la zero. Getafe este la o distanta pentru moment buna de primele doua locuri retrogradabile si in mod normal, daca-si va facea treaba acasa, nu va avea probleme pe final. Meciul este prea important pentru ca vreuna dintre formatii sa-si asume prea multe riscuri motiv pentru care credem ca vom asista la al patrulea duel consecutiv incheiat cu goluri putine.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.45 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Villarreal – Espanyol

Zero si aproape zero, asa am putea caracteriza evolutiile celor doua formatii in ultima vreme. “Submarinul galben” nu marcheaza de trei runde, in timp ce Espanyol dupa trei meciuri succesive in care n-a inscris n-a putut trece in ultimul joc de acasa de Elche, dar totusi a marcat. Villarreal a pierdut contactul cu locul cinci si singurul obiectiv ramas este mentinerea pe aceasta pozitie. Espanyol este, ca mai in toate finalurile de sezon recente, o echipa lipsita de griji. Intr-un astfel de meci se poate incerca simplu x-ul la pauza. Villarreal este echipa pacii in primele reprize din ultimele trei meciuri, perioada in care si catalanii au avut doua egaluri la pauza.
Pronostic: x pauza, cota 2.25 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Spania La Liga si primiti un bonus de pana la 400 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here