Predictii pariuri Turcia – Olanda (06.09.2015)

296

euro2016Predictii pariuri Turcia – Olanda (06.09.2015)

Duminica, 6 Septembrie 2015, pe stadionul Konya Buyuksehir din Konya,cu incepere de la ora 19:00 va avea loc partida dintre Turcia si Olanda,in runda cu numarul 8 din cadrul grupei A pentru calificarea la EURO 2016.

Turcia vine in aceasta intalnire dupa remiza inregistrata runda trecuta pe teren propriu in fata Lituaniei, partida in care gazdele deschideau scorul prin S.Inan in minutul 77, nereusind sa reziste pana la finalul celor 90 de minute, deoarece Sabala avea sa marcheze golul egalizator pentru Lituania in minutul 90+1, Turcia ramanand neinvinsa in ultimele 4 partide disputate in aceasta campanie.

Parcursul turcilor din aceasta grupa A, numara 2 victorii, 3 rezultate de egalitate si 2 infrangeri, iar in partidele disputate pe teren propriu, Turcia a inregistrat o victorie, un egal si o infrangere.

In clasament acestia se afla pe locul 4 in acest moment,cu 9 puncte acumulate dupa 7 partide,fiind la 1 punct distanta de adversara din partida de astazi, Olanda.

Echipa probabila Turcia (4-1-4-1): Babacan – Tufan, Aziz, Balta, Erkin, – Inan – Tore , Calhanoglu , Turan, Sen – Yilmaz.

Olanda vine in aceasta partida dupa infrangerea suferita pe teren propriu in runda trecuta, cedand cu scorul de 0-1 in fata Islandei, acestia impunandu-se datorita penalty-ului transformat de Sigurdsson in minutul 51, Olanda evoluand mai mult de o repriza in 10 jucatori.

Parcursul Olandei in aceasta grupa numara, 3 victorii, 1 rezultat de egalitate si 3 infrangeri.Iar in deplasarile disputate de olandezi in actala campanie, acestia au inregistrat o victorie si 2 infrangeri.

In clasamentul grupei A, Olanda se afla in acest moment pe locul 3, cu 10 puncte acumulate dupa 7 partide, fiind la 6 puncte distanta de ocupanta locului 2,Cehia.

Pentru aceasta partida, Olanda nu se poate baza pe serviciile lui Martins Indi, acesta fiind suspendat in urma unui cartonas rosu primit in partida disputa contra Islandei.

Echipa probabila Olanda (4-2-3-1) : Cillessen – van der Wiel, de Vrij , Bruma, Blind – Wijnaldum, Klaassen – Robben, Sneijder, Depay – Huntelaar.

Pentru aceasta partida sunt trei predictii care ar trebui luate pe biletul zilei de astazi si anume:

Pronosticuri pariuri Turcia – Olanda :

Primul nostru pronostic pentru acest meci este: OVER 1.5 si poate fi pariat la casele de pariuri online Winmasters la o cota de 1.33 sau la Unibet care ofera o cota de 1.36.

Al 2-lea pronostic pentru Turcia – Olanda este: OVER 2.5 si poate fi pariat la Winmasters,la o cota de 2.00 sau Unibet,care ofera o cota de 2.08.

Al 3-lea pronostic pentru aceasta partida este: 1X la o cota de 1.63 la Winmasters sau la o cota de 1.62 oferita de Unibet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here