Predicţii pariuri Ucraina Premier League (29.08.2015)

32

ucrainaPredicţii pariuri Ucraina Premier League (29.08.2015) – După victoria Sahtiorului de aseară, astăzi în prima ligă ucrainiană sunt programate alte trei dueluri. Agenţai de pariuri online Unibet ne oferă la aceste meciuri doar cote pentru rezultatul final şi pentru sub / peste 2.5 goluri, aşa că să văd ce găsesc bun de jucat la ele.

  • Pronostic Zakarpattia – Stal

Duel între două echipe de nivel apropiat. Zakarpatti anu bate pe nimeni în acest sezon, dar acasă are trei rezultate de 1:1. Stal are două victorii la primul ei sezon în Premier League, iar în deplasare a înregistrat două rezultate de 1:0 în oglindă. Ţinând cont de modul în care a jucat Zakarpattia acasă, respectiv Stal în deplasare sunt premise pentru un joc cu goluri puţine.
Pont: sub 2.5 goluri, cota 1.64 la Unibet.com

  • Pronostic Vorskla Poltava – Metalist Harkov

Vorskla în cinci runde are numai egaluri, Metalist după o victorie în prima etapă a încheiat indecis următoarele patru partide de campionat. În sezonul precedent Metalist n-a marcat în dubla cu Vorskla. N-aş recomanda aici nici un pronostic pentru că după atâtea egaluri avute de cele două combatante chiar nu ştiu ce s-ar putea întâmpla.
Pont: meci de evitat

  • Pronostic Volyn Lutsk – Cernomoreţ Odessa

Volyn Lutsk are opt puncte acumulate, dintre care şapte obţinute în deplasare. Acasă încă n-a cunoscut gustul victoriei, dar a şi avut partide grele, cu Sahtior şi Metalist Harkov. Astăzi va găzdui o echipă care în precedentele nouă deplasări din campionat n-a obţinut nici măcar un punct şi pe care în sezonul precedent a învins-o concludent atât acasă, 4:0, cât şi pe terenul ei. În condiţiile date merg aici pe mâna gazdelor.
Pont: victorie Volyn Lutsk, cota 1.55 la Unibet.com

Pariază aici aceste ponturi şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here