Predictii preliminarii EURO 2016 – Grupa C (etapa 2)

694

1966143_w2Predictii preliminarii EURO 2016 – Grupa C (etapa 2) – Partidele din etapa secunda a grupei C de calificare la Campionatul European de fotbal 2014 au loc astazi de la ora 21:45. Duelul estic dintre Belarus si Ucraina pare a fi cel mai interesant al etapei.

  • Belarus – Ucraina

Belarus n-a putut castiga in Luxemburg in prima etapa si ne este destul de clar ca intr-o astfel de grupa ii va fi greu sa prinda si locul trei. Nici Ucraina n-a avut un start bun de campanie, pierzand duelul de acasa cu Slovacia. Astazi ucrainienii nu vor avea o misiune prea usoara, pentru ca in ultimii doar Franta sau Spania au castigat aici in dueluri oficiale. Mizam totusi pe valoarea superioara a ucrainienilor si pe dorinta acestora de revansa dupa un prim meci slab in grupa C, astfel ca mergem aici pe 2 solist.
Pronostic: victorie Ucraina, cota 2.15 la Sportingbet.ro

  • Macedonia – Luxemburg

Dupa patru meciuri amicale in care n-a marcat si dupa un esec cu 1:5 in Spania macedonenii ar trebui sa bifeze astazi un nou succes. Atentie insa la luxemburghezi, pentru ca acestia in ultimele doua jocuri au remizat cu Italia (amical) si Belarus. In preliminariile pentru Cupa Mondiala Luxemeburg a obtinut doua puncte in deplasare. Nu spunem ca poate castiga aici, dar poate face un rezultat bun. In plus sa mai spunem ca de patru ani Macedonia n-a mai castigat un meci oficial la mai mult de un gol diferenta. Pronosticul propus de noi este castigat daca Luxemburg nu pierde la mai mult de un gol diferenta.
Pronostic: Gol Handicap 1×2 – Luxemburg (+2), cota 1.50 la Sportingbet.ro

  • Slovacia – Spania

Debut bun pentru ambele formatii in aceasta campanie. Daca de la spanioli era asteptat acest lucru, in schimb slovacii ne-au surprins cu victoria din Ucraina. In ciuda acelui rezultat astazi nu-i mai vedem capabili de o noua surpriza pe elevii lui Kozak. Insa nici nu ne asteptam la un joc prea spectaculos din partea spaniolilor, asta pentru ca jucatorii lui del Bosque, majoritatea, sunt in plin sezon cu meciuri din trei in trei zile si trebuie sa-si dozeze foarte bine fortele. De altfel Spania n-a impresionat ofensiva in deplasare nici in campania pentru Mondial, doar un joc extern din cele patru disputate avand parte de mai mult de doua goluri, asta in conditiile in care Spania n-a luat nici macar un gol in acele dueluri. Mergem asadar pe sub 2.5 goluri la acest duel. .
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.75 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din grupa C a preliminariilor pentru EURO 2016 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

Top 3 tipsteri 1-22 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 39 18 2 68.42% 1.58 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 23 11 1 67,65% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 49 30 0 62.02% 1.58 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here