Predictii preliminarii EURO 2016 – Grupa A (etapa 4)

502

1966143_w2Predictii preliminarii EURO 2016 – Grupa A (etapa 4) – In aceasta grupa lucrurile sunt mult mai interesante decat ne puteam astepta. Islanda si Cehia se afla pe primele doua locuri cu punctaj maxim, Olanda este a treia cu doar trei puncte, iar Turcia cu un singur punct este codasa grupei.

  • Pronostic Olanda – Letonia

Hiddink va fi demis daca Olanda nu trece astazi de Letonia si astfel, cel putin teoretic “portocala mecanica” ar trebui sa fie super motivata astazi. De foarte mult timp nu s-a mai intamplat ca Olanda dupa trei jocuri sa aiba doar trei puncte. Atacul a lasat de dorit in ultima etapa in fata unei aparari islandeze foarte binee organizate. Letonia are un punct mai putin decat mult mai puternica adversara de astazi. Atacul este principala problema pentru oaspeti, acestia marcand un singur gol in cele 270 de minute jucate in aceasta campanie. Merge incercat aici pronosticul “Olanda sa marcheze peste 2.5 goluri”. Chiar daca “pe hartie” n-avem argumente pentru aceasta alegere, privind peste loturile celor doua echipe si asupra nevoii de puncte avute de olandezi ne dam seama de ce acesta este un bet destul de bun.
Pronostic: Olanda sa marcheze peste 2.5 goluri la o cota de 1.615 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Cehia – Islanda

Derby-ul surprinzator al grupei A gaseste cele doua echipe cu punctaj maxim. Ambele au marcat cate opt goluri, diferenta fiind facuta de apararea islandezilor, aparare care n-a cedat vreodata in aceasta campanie. In etapa trecuta islandezii s-au aparat exemplar in fata Olandei, in timp ce gazdele de astazi, desi au castigat, au luat doua goluri de la Kazakhstan. Cu siguranta islandezii s-ar multumi si cu un egal si ne asteptam sa trateze foarte atent faza defensiva. Sub 2.5 goluri este pronosticul care-l recomandam aici.
Pronostic: sub 2.5 goluri la o cota de 1.666 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Turcia – Kazakhstan

Cele mai slabe echipe din grupa se vor infrunta la Istanbul intr-un joc de totul sau nimic pentru turci. Cum probabil Olanda va ajunge la sase puncte echipa lui Terim ar fi in mare masura scoasa din cartile calificarii daca n-ar castiga acest joc. Kazakhstan are si ea tot un singur punct, dar oaspetii oricum n-aveau asteptari mari de la aceasta campanie. Ambele formatii au medii de peste doua goluri primite pe meci. Asta ar putea sa-i faca pe cei doi tehnicieni sa ofere si mai multa atentie jocului defensiv si astfel consideram ridicate sansele ca meciul sa aiba maxim doua reusite.
Pronostic: sub 2.5 goluri la o cota de 2.10 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din grupa A a preliminariilor pentru EURO 2016 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here