Predictii tenis + dubla zilei 27.11.2016

614

Astazi propun 3 ponturi pariuri foarte bune in opinia mea. Am mizat pe Del Potro, jucator ce traverseaza o perioada foarte buna. Dar si pe Kozlov, jucatorul american se simte foarte bine pe hard.

Pronostic Marin Cilic – Juan-Martin Del Potro: victorie Del Potro, cota 1.53 la Netbet, incredere: 8/10

Astazi de la ora 15:00 Marin Cilic il va intalni in meciul 4 din finala Cupei Davis pe Juan Martin Del Potro, intr-o partida ce ar trebui sa fie foarte spectaculoasa. In acest moment Cilic se afla pe locul 6 ATP cu 3.650 de puncte, in timp ce Del Potro se afla pe locul 38 ATP cu 1.110 puncte. Acesti doi jucatori s-au mai intalnit in 10 partide pana acum. Del Potro a reusit sa castige 8 meciuri, in timp ce Marin Cilic s-a impus doar in 2 partide. In acest moment Croatia conduce in finala pe Argentina cu scorul de 2-1. In primul meci Cilic a trecut de Delbonis in 5 seturi, in timp ce Del Potro s-a impus in fata lui Karlovic in 4 seturi. Mizez pe victoria lui Del Potro deoarece s-a miscat foarte bine pe acest final de sezon, a reusit sa castige 8 partide din ultimele 10 disputate. Dar si din prisma faptului ca Marin Cilic are unele probleme fizice.

Ponturi tenis Ivo Karlovic – Federico Delbonis: victorie Karlovic, cota 1.46 la Unibet, incredere: 9/10

In ultimul meci din finala Cupei Davis Ivo Karlovic il va intalni pe Federico Delbonis, intr-o partida ce ar trebui sa inceapa de la ora 17:00. Karlovic ocupa in acest moment locul 20 ATP cu 1.795 de puncte, in timp ce Delbonis ocupa locul 41 ATP cu 1.040 de puncte. Acesti doi jucatori s-au mai intalnit in 4 partide pana acum. Karlovic a reusit sa castige 3 meciuri, in timp ce Delbonis s-a impus o singura data la Australian Open in 2016. In primul meci Karlovic nu a avut sanse cu Del Potro, in timp ce Delbonis a fost foarte aproape sa-l intoarca pe Marin Cilic. Mizez pe victoria lui Karlovic deoarece jucatorul din Croatia are un servici foarte bun. Dar si din prisma faptului ca Delbonis nu este un jucator de speriat pe aceasta suprafata.

Ponturi pariuri Stefan Kozlov – Tennys Sandgren: victorie Kozlov, cota 1.58 la Fortuna, incredere: 8/10

Stefan Kozlov il va intalni in finala turneului de la Columbus 2 pe Tennys Sandgren, intr-o partida ce ar trebui sa inceapa de la ora 22:00. Kozlov ocupa in acest moment locul 145 ATP cu 425 de puncte, in timp ce Sandgren se afla pe locul 228 ATP cu 235 de puncte. Acesti doi jucatori s-au mai intalnit in 3 partide pana acum, toate meciurile au fost castigate de Kozlov. In semifinale Kozlov s-a impus fara probleme in fata lui Barry. In timp ce Sandgren a trecut de Laaksonen, intr-o partida de 3 seturi. Mizez pe Kozlov in finala deoarece s-a miscat bine toata saptamana. Dar si din prisma faptului ca traverseaza o perioada foarte buna, a reusit sa castige 14 partide din ultimele 20 disputate.

Dubla zilei!

dubla-zilei-27-11-2016

Statistica tenis Noiembrie 2016: 34 castigate – 30 pierdute – 1 anulate