Pronostic Arsenal – Liverpool (04.04.2015)

393

Etapa a XXXI-a din Premier League incepe cu un derby sambata pe Emirates Stadium unde Arsenal primeste vizita celor de la Liverpool incepand cu ora 14:45.Cu siguranta aceasta partida se va afla pe biletul zilei fotbal de sambata tinand cont ca are loc intre doua echipe aflate in forma si cel mai probabil vom avea parte de goluri.

Arsenal a reusit sa stranga 60 puncte dupa 30 de etape aflandu-se pe locul al 3-lea iar in ultimele cinci etape s-au impus de fiecare data.Etapa trecuta s-au deplasat pe terenul celor de la Newcastle unde s-au impus cu 2-1 datorita dublei lui Giroud.

Liverpool se afla la o distanta de 6 puncte fata de adversarii lor de sambata aflandu-se pe locul al 5-lea.Dupa o serie de 5 victorii la rand au suferit etapa trecuta a 8-a infrangere din acest sezon pe teren propriu aplicata de catre Manchester Utd cu 1-2.

In tur cele doua echipe au terminat la egalitate 2-2 iar in ultimele cinci meciuri am avut mereu parte de goluri unde s-au inscris in medie de 3.8 goluri pe meci.Interesant este ca doar intr-un singur meci nu au marcat ambele echipe si tinand cont de evolutia buna de ambele parti in ultimele partide, merg pe pronosticul ca vor inscrie amandoua.

Pronostic: Arsenal – Liverpool @ Inscriu ambele echipe > 1.65  la Sportingbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here