Pronostic Ath. Bilbao – Real Sociedad (28.04.2015)

295

Ziua de marti se termina cu o partida interesanta din Liga BBVA dintre Ath. Bilbao si Real Sociedad de la ora 23:00 in etapa a XXXIV-a.Tinand cont de evolutia celor doua echipe din ultimele etape nu ar trebui sa fie probleme pentru gazde sa obtina cele 3 puncte si cel mai probabil se va afla pe biletul zilei pariuri sportive.

Gazdele par sa-si revina dupa perioada mai slaba si dupa 33 de etape se afla pe locul 8 cu 46 puncte.In ultimele cinci meciuri de pe teren propriu sunt neinvinsi in care s-au impus de 4 ori.Etapa trecuta s-au deplasat pe terenul celor de la Cordoba si s-au impus cu 1-0.

Oaspetii aproape au scapat de grija retrogradarii aflandu-se pe locul 12 cu 39 puncte, iar in ultimele cinci etape au obtinut 3 puncte.Ultimul meci din deplasare l-au pierdut cu 0-1 pe terenul lui Elche iar etapa trecuta au terminat la egalitate 0-0 cu Villarreal.

In tur am avut parte de un meci destul de strans unde cele doua echipe au terminat la egalitate 1-1.Tinand cont de evolutia slaba a lui Real Sociedad care a pierdut de 3 ori in ultimele cinci deplasari, aleg pronosticul 1 solist.

Pronostic: Ath. Bilbao – Real Sociedad

@ 1 solist > 1.65 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here