Pronostic Ath. Bilbao – Valencia (09.04.2015)

415

San Mames Barria gazduieste joi de la ora 21:00 meciul dintre Ath. Bilbao si Valencia din etapa a 30-a din La Liga.Aceasta partida poate face parte din ponturile zilei de joi deoarece se intalnesc doua echipe cam de aceeasi valoare si cu siguranta vom avea parte de goluri.

Cei de la Bilbao inca mai spera sa termine pe un loc de cupa europeana aflandu-se pe locul 8 la 11 puncte de locul 6.Dupa o serie foarte buna de 4 victorii la rand au suferit etapa trecuta a 12-a infrangere din acest sezon cu 0-2 pe terenul celor de la Sevilla.

De cealalta parte avem o echipa aflata in forma ce se lupta pentru un loc in grupele Champions League aflandu-se pe locul 4 cu 61 de puncte.Liliecii sunt neinvinsi de 8 etape in care au obtinut 6 victorii iar in ultima deplasare au castigat cu 4-0 pe terenul lui Elche.Etapa trecuta au primit vizita celor de la Villarreal si au terminat la egalitate cu scorul alb 0-0.

Tinand cont ca se intalnesc doua echipe aflate in forma ce au inscris aproape de fiecare data in ultimele 5 etape, cred ca vom avea parte de un meci frumos cu goluri unde vor marca ambele echipe.

Pronostic: Ath. Bilbao – Valencia @ Inscriu ambele echipe > 1.80 la Sportingbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here