Pronostic Borussia Dortmund – Frankfurt (25.04.2015)

210

Borussia Dortmund primeste vizita celor de la Frankfurt incepand cu ora 16:30 in etapa a XXX-a din Bundesliga.Avem un duel dintre doua echipe aflate la mijlocul clasamentului iar unul dintre pronosticuri ar fi peste 2.5 goluri.

Dortmund a reusit sa stranga 36 puncte dupa 29 de etape aflandu-se pe locul al 9-lea iar in ultimele cinci etape au obtinut 7 puncte.Au evoluat de 14 ori pe teren propriu unde s-au impus de 6 ori iar in ultimele cinci meciuri au suferit o singura infrangere cu 0-1 in fata lui Bayern. Dortmund vine dupa un meci jucat etapa trecuta pe teren propriu impotriva celor de la Paderborn si s-au impus cu 3-0.

De cealalta parte Frankfurt a reusit sa obtina acelasi numar de puncte aflandu-se imediat sub adversarii lor din aceasta etapa pe locul 10.In ultimele cinci deplasari au suferit 4 infrangeri si au obtinut un punct dupa 2-2 pe terenul lui Augsburg.Etapa trecuta au evoluat pe teren propriu unde au primit vizita celor de la Monchengladbach si au terminat la egalitate 0-0.

Chiar daca Frankfurt a aratat un joc slab in deplasare au reusit sa inscrie mai mereu, si cred ca sunt sanse sa inscrie si acum iar pronosticul mes este ca se vor marca cel putin 3 goluri.

Pronostic: Borussia Dortmund – Frankfurt

@ Peste 2.5 goluri > 1.40 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here