Pronostic Braga – Belenenses (24.04.2015)

279

pronosticuri fotbalIn prologul etapei cu numarul 30 se intalnesc doua echipe cu obiective asemanatoare si anume un loc de Europa League, este vorba de Braga, echipa antrenata de Sergio Conceicao, si de Belenenses, revelatia campionatului. Meciul va avea loc vineri de la ora 22:30.

Cu doar 5 etape inainte de finalul sezonului, Braga ocupa locul 4 in campionat cu 53 de puncte, golaveraj 45-18 si pare ca si-a indeplinit obiectivul, un loc de Europa League, pentru ca echipa de pe locul 3, Sporting, are 63 de puncte, iar cea de pe locul 5, Guimaraes, are 47 de puncte, diferente greu de remontat in aceste ultime 5 etape. Belenenses este, cu siguranta, revelatia sezonului, ea ocupa locul 6 cu 42 de puncte si golaveraj 28-29, ea se lupta cu Guimaraes pentru locul 5 care duce in tururile preliminare din Europa League. Belenenses era sezonul trecut o echipa care se lupta pentru salvarea de la retrogradare, dar iata ca sezonul acesta, cu putin noroc, poate ajunge in Europa League.

Sezonul trecut ambele echipe si-au castigat meciurile de acasa cu 2-1, in timp ce in turul campionatului Braga a castigat cu 1-0 la Belenenses. Cele doua echipe s-au intalnit si in cupa portugaliei, in luna ianuarie, acolo unde Braga s-a impus cu un categoric 7-1.

La Braga vor lipsi Djavan si Pardo (suspendati) dar si accidentatul Ruben Micael, in timp ce la Belenenses vor lipsi Mendes, Palmeira si Rosa, toti accidentati, dar si Joao Meira care este suspendat dupa cumul de cartonase.

Predictia mea este ca Braga va castiga meciul, deoarece are un lot mai valoros si a aratat o forma buna in ultimele etape.

 

Pronostic  Braga – Belenenses

@ 1 cota 1.40 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here