Pronostic Celtic – Dundee FC (01.05.2015)

293

Primul meci din runda a 35-a din play-off-ul Premiership, Scotia are loc pe terenul lui Celtic care primeste vizita celor de la Dundee FC incepand cu ora 21:45.Cel mai probabil acest meci se va afla pe biletul zilei fotbal tinand cont de evolutia celor doua echipe si ar trebui sa avem parte de o victoria lejera a gazdelor.

Celtic se afla pe primul loc cu 82 puncte iar in ultimele cinci etape sunt neinvinsi reusind sa se impuna de 4 ori.Ultimul meci de pe teren propriu l-au castigat cu 4-1 impotriva lui Kilmarnock si vin dupa o alta victorie obtinuta cu 3-0 pe terenul celor de la Dundee Utd.

Dundee FC traverseaza o perioada slaba aflandu-se pe ultimul loc cu 44 puncte iar in ultimele cinci etape au obtinut 4 puncte.Vin dupa un meci slab jucat pe teren propriu impotriva celor de la St. Johnstone si pe care l-au pierdut cu 0-2.

Ultimul meci dintre cele doua echipe a fost castigat de Celtic cu 2-1 iar in ultimele cinci intalniri sunt neinvinsi, reusind sa se impuna de 4 ori.Tinand cont de acest lucru si de diferenta de forma dintre cele doua echipe , cred ca Celtic isi va impune jocul inca de la inceputul meciului si merg pe pronosticul 1 pauza / 1 final.

Pronostic: Celtic – Dundee FC

@ 1 pauza / 1 final > cota 1.50 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here