Pronostic Cesena – Atalanta (29.04.2015)

192

Stadio Dino Manuzzi gazduieste meciul dintre Cesena si Atalanta ce are loc meciuri seara de la ora 21:45 in etapa cu numarul 33 din Serie A.La prima vedere pare un meci strans dintre doua echipe ce se lupta sa ramana in prima liga iar unul dintre pronosticuri este ca se vor marca cel mult doua goluri.

Cesena se afla pe locul 19 dupa 32 de etape cu 23 puncte iar in ultimele cinci etape au suferit 3 infrangeri.Ultimul meci de pe teren propriu l-au pierdut cu 0-1 in fata lui Chievo iar etapa trecuta s-au deplasat pe terenul celor de la Genoa unde au pierdut cu 1-3.

De cealalta parte Atalanta se afla imediat deasupra zonei de retrogradare pe locul 17 cu 31 puncte.Pana acum au evoluat de 16 ori in deplasare unde s-au impus doar de 2 ori.In ultima deplasare au terminat la egalitate 1-1 pe terenul lui AS Roma si vin dupa un alt egal de pe teren propriu 2-2 cu Empoli.

Cei de la Atalanta s-au impus in tur cu 3-2 iar in ultimele cinci dueluri au castigat de fiecare data.Tinand cont de acest lucru si de evolutia slaba a gazdelor, cred ca Atalanta va pleca cu cel putin un punct de pe Stadio Dino Manuzzi.

Pronostic: Cesena – Atalanta

@ x2 > cota 1.40 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here