Pronostic Concordia Chiajna – Dinamo Bucuresti (21.07.2014)

525

Romania - Cupa LigiiUltima sfert-finalista a Cupei Ligii Adeplast o vom afla astazi de la ora 21:00 la Chiajna, acolo unde Concordia o va gazdui pe Dinamo. Partida de la ora 21:00 va aduce o noutate in fotbalul romanesc. Va fi primul meci disputat in competitiile importante din Romania pe teren artificial.

Concordia Chiajna a disputat foarte multe amicale in aceasta vara, Marius Sumudica dorind sa-si vada cat mai mult elevii la lucru. A obtinut trei victorii, a suferit doa esecuri, terminand alte doua partide la egalitate. Adversarii preferati ai Concordiei au fost echipele maghiare, intalnite in patru jocuri. De partea cealalta Dinamo Bucuresti are tot sapte jocuri amicale disputate in aceasta vara. A avut cinci victorii, fiind invinsa de Hearts si Ludogorets. Dupa aceste doua esecuri Dinamo a castigat ultimul amical cu Juventus Bucuresti (2:0).

La Concordia Chiajna au avut loc modificari masive in lot. Nu mai putin de 17 fotbalisti au plecat de la Chiajna, in locul lor fiind adusi 14 jucatori. In aceste conditii ramane de vazut cum a reusit Marius Sumudica sa sudeze relatiile de joc. De partea cealalta de la Dinamo au plecat Thicot, Catalin Munteanu, Naumovski, Tucudean si Dragos Grigore. In locul lor au fost adusi sapte jucatori, dar niciunul dintre ei nu se poate ridica la nivelul predecesorilor lor. Putem spune astfel ca Dinamo este in acest sezon si mai slabita fata de echipa de anul trecut. Lucru oarecum normal daca tinem cont ca ”alb-rosii” sunt in insolventa.

Dinamo s-a impus in ambele confruntari cu Concordia din sezonul precedent. Insa atat in capitala, cat si acasa Concordia a reusit sa marcheze. Cinci victorii Dinamo si un egal este bilantul celor sase intalniri directe oficiale. Va reusi oare Concordia sa profite de echipa slabita a ”alb-rosilor” si sa obtina prima victorie din istorie in fata echipei din capitala?

Va fi un joc interesant intre o echipa destul de mult schimbata, Concordia, si o alta, Dinamo, care a slabit prin plecarile lui Tucudean si Dragos Grigore. In plus Balgradean este si el pe picior de plecare si foarte probabil nu va intra astazi in teren. Greu de stabilit in aceste conditii echipa castigatoare. La cum il stim pe Sumudica acesta nu se va apara astazi si astfel am putea la o partida spectaculoasa, incheiata cu minim trei goluri, cota pentru acest pronostic fiind una excelenta.

Pronostic Concordia Chiajna – Dinamo Bucuresti: peste 2.5 goluri @ 2.50

Concordia Chiajna – Dinamo Bucuresti cote pariuri la Bet365: 5.50 3.40 1.61

Pariati aici pe meciul Concordia Chiajna – Dinamo Bucuresti. Aveti bonus pana la 200 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-24 februarie 2018:

  1. Catalin 76% (19C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea72.22% (39C-15P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here