Pronostic CS Craiova- Brasov (29.04.2015)

325

Pronosticuri liga 1 RomaniaMiercuri 29 aprilie, avem un alt meci din liga 1, ce il vom analiza pentru biletul zilei, CS Craiova- FC Brasov,ora 17 Digi Sport, Look TV.

Partida face partea din cadrul etapei cu nr.29, se anunta un meci destul de intresant datorita pozitiilor ocupate in clasament de cele doua echipe, Craiova locul 4 cu 47 de puncte acumulate si Fc Brasov se afla pe loc ce duce direct in liga a 2-a, locul 14 cu 28 de puncte.

Chiar daca oltenii nu au primit licenta pentru a juca in europa, acestia isi pun speranta in a ataca deciza la TAS, iar colaborat cu o poztie buna in clasament la final de campionat, acestia pot juca in europa league inca din primul an de la promovare in liga 1.

Un ultimele 5 meciuri disputate de olteni considerate pe teren propriu, acestia nu au obtinut decat o victorie si patru rezultate de egalitate. Victoria fiind obtinuta in fata unei alte echipe ce se lupta pentru evitarea retrogradarii si anume un 3-0 cu U Cluj.

Brasovenii transverseaza o perioada foarte dificila , avand 4 meciuri pierdute si un singur rezultat de egalitate in ultimele 5 confruntari disputate in liga 1.

Analizand datele de mai sus, pontul zilei oferit la acest meci CS Craiova- Brasov

Victorie CS Craiova – cota 1,615 oferita de Sportinbet. –> Click aici pentru a paria pe acest meci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here