Pronostic CSMS Iasi – FC Brasov (17.04.2015)

340

Primul meci al etapei cu numarul 27 din Liga 1 are loc pe terenul lui CSMS Iasi care primeste vizita lui FC Brasov vineri de la ora 18:00.Cel mai probabil vom avea parte de un meci strans tinand cont ca cele doua echipe se lupta sa ramana in prima liga si unul dintre pronosticuri este ca se vor marca putine goluri.

Iesenii au reusit sa stranga 31 puncte dupa 26 de etape aflandu-se pe locul 10 iar in ultimele cinci etape au obtinut 7 puncte. Etapa trecuta au evoluat in deplasare pe terenul celor de la Concordia Chiajna unde au pierdut cu 1-2.

De cealalta parte Brasov se afla imediat deasupra zonei de retrogradare pe locul 12 la doar 3 puncte de adversarii lor.Au aratat o evolutie slaba in deplasare unde au reusit sa se impuna doar de 2 ori iar in ultimele cinci deplasari au obtinut 2 puncte.Etapa trecuta au evoluat pe teren propriu unde au cedat cele 3 puncte dupa 0-1 in fata lui Botosani.

In tur cei de la Brasov au castigat cu 2-0 iar in ultimele cinci intalniri s-au impus de 4 ori.Interesant este ca doar o singura data s-au inscris 3 goluri si avem o medie de 1.6 goluri pe meci.Tinand cont de acest lucru si ca cele 3 puncte sunt foarte importante merg pe pronosticul sub 2.5 goluri.

Pronostic: CSMS Iasi – FC Brasov @ Sub 2.5 goluri > 1.65 la Sportingbet

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here