Pronostic CSMS Iasi – Otelul Galati (25.08.2014)

419

Liga 1Pronostic CSMS Iasi – Otelul Galati – Doua dintre cele mai slabe echipe din Liga 1 se vor intalni in aceasta seara de la ora 18:30 in penultima partida a etapei cu numarul 5 din Liga 1.

CSMS Iasi a obtinut doar doua puncte, in primele doua etape. Dupa acele remize ”albe” a urmat dubla cu doua dintre echipele ”europene” din Liga 1. Aceste dueluri contra unor adversari net au aratat slabiciunile din apararea ieseana, echipa lui Lacatus luand cinci goluri de la Petrolul si doua de la Astra. In fata unei echipe de nivel apropiat astazi iesenii vor insa sa obtina prima victorie de la revenirea in Liga 1.

Marius Lacatus nu-i are la dispozitie pentru acest joc pe accidentati Bole si Liviu Mihai, dar nici pe Mitic, acesta din urma fiind suspendat.

Otelul Galati are doar un singur punct, fapt care o pozitioneaza pe ultima pozitie a clasamentului. Otelarii au obtinut acel punct in precedenta deplasare, pe terenul lui FC Brasov, partida in care a condus mai bine de o ora. Ingrijoratori pentru galatenii sunt infrangerile de acasa cu Concordia Chiajna si FC Botosani, formatii cu care probabi se va lupta pentru evitarea retrogradarii. De asemenea mai trebuie sa observam starea de nervozitate exista in randul jucatorilor de la malul Dunarii. In ultimele trei etape nu mai putin de cinci ”otelari” au fost eliminati.

De la Otelul lipsesc suspendatii Cojoc si Miron, ultimul urmand sa ispaseasca astazi a treia etapa de suspendare dupa eliminarea din jocul cu Concordia.

CSMS Iasi si Otelul s-au mai intalnit de doua ori in 2012. Atunci fiecare a reusit sa se impuna pe terenul advers, ambele dueluri incheindu-se cu cate trei goluri inscrise.

CSMS Iasi – Otelul Galati echipe probabile:
CSMS Iasi: Caparco – Voicu, Cr. Munteanu, Mihalache, Vladu – Ciucur, Olah, Creţu, Bosoi – Palimaru, Wesley
Otelul Galati: Plopeanu – Miselaricu, Sipovic, Pecha, D. Popescu – Karlík, V. Gheorghe – Avdic, C. Cristea, Al. Zaharia – Tudorie

Se intalnesc astazi la Iasi doua echipe care cu greu gasesc drumul spre poarta adversa. Ambele au cate doua goluri in primele 360 de minute jucate in acest sezon. Daca la aceasta ineficienta mai adaugam si importanta partidei, care-i va face pe cei doi tehnicieni sa-si ia masuri suplimentare de precautie atunci ajungem la pronosticul cel mai bun de jucat la acest joc.

Pronostic CSMS Iasi – Otelul Galati: sub 2.5 goluri @ 1.62

Pronostic suplimentar CSMS Iasi – Otelul Galati: nu marcheaza ambele echipe @ 1.57

CSMS Iasi – Otelul Galati cote pariuri la Bet365:  1.50  3.75  7.50

Pariati aici pe meciul CSMS Iasi – Otelul Galati. Aveti bonus pana la 200 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here