Pronostic Dundee FC – Celtic (22.04.2015)

301

Unul dintre ponturile zilei de miercuri in afara de partidele din champions league pare sa fie din prima liga a Scotiei unde Dundee FC si Celtic se intalnesc intr-o partida restanta din etapa a 29-a.

Gazdele se afla la jumatatea clasamentului pe locul al 6-lea dupa 32 de etape cu 44 puncte iar in ultimele cinci etape au reusit sa se impuna o singura data pe teren propriu cu 3-1 impotriva lui Dundee Utd.Pe teren propriu au aratat un joc bun fiind neinvinsi de 7 meciuri in care au castigat de 4 ori.Etapa trecuta au evoluat in deplasare pe terenul celor de la St. Johnstone unde au pierdut cu 0-1.

De cealalta parte Celtic se afla pe primul loc dupa 32 de etape cu 76 puncte iar in ultimele cinci etape sunt neinvinsi reusind sa castige de 4 ori.Etapa trecuta au evoluat pe teren propriu unde s-au impus cu 4-1 impotriva lui Kilmarnock si vin dupa eliminarea din semifinalele FA Cup in prelungiri cu 2-3 de catre Inverness.

In ultimele cinci meciuri directe cei de la Celtic sunt neinvinsi reusind sa se impuna de 4 ori.Tinand cont de evolutia buna a lui Dundee de pe teren propriu, sunt sanse mari sa inscrie si mizez ca vom avea parte de minim 3 goluri.

Pronostic: Dundee FC – Celtic @ Peste 2.5 goluri > 1.55 la Sportingbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here