Pronostic Empoli – Napoli (30.04.2015)

372

Ultimul meci al etapei cu numarul 33 din Serie A are loc pe terenul lui Empoli care primeste vizita celor de la Napoli incepand cu ora 21:45. Oaspetii traverseaza o perioada buna avand 3 victorii la rand si inca mai spera la un loc ce duce in champions league, si cel mai probabil unul dintre pronosticuri va fi 2 solist.

Empoli are sanse foarte mari sa ramana in prima liga aflandu-se pe locul 16 la 11 puncte de primul loc retrogradabil.In ultimele cinci etape au obtinut 5 puncte si au reusit sa castige o singura data cu 3-1 impotriva lui Sassuolo.Vin dupa un meci jucat etapa trecuta in deplasare pe terenul lui Atalanta unde au terminat la egalitate 2-2.

De cealalta parte Napoli se lupta pentru un loc ce duce in Champions League reusind sa stranga 56 puncte dupa 32 de etape si se afla pe locul al 4-lea.In ultimele cinci etape au reusit sa se impuna de 3 ori si au suferit o singura infrangere cu 0-1 in fata lui AS Roma.Etapa trecuta au evoluat pe teren propriu unde s-au impus cu 4-2 in fata celor de la Sampdoria.

Tinand cont de evolutia celor doua echipe din ultimele etape si de diferenta lotului, nu cred ca va fi probleme pentru echipa lui Rafael Benitez sa obtina cele 3 puncte si aleg pronosticul 2 solist.

Pronostic: Empoli – Napoli

@ Napoli > cota 1.75 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here