Pronostic Excelsior – PSV 25.04.2015

381

pronosticuri fotbalAstazi de la ora 21:45 Excelsior va intalni pe teren propriu pe PSV, intr-o partida ce conteaza pentru etapa a 32 a campionatului olandez de fotbal. Gazdele spera sa se salveze de la retrogradare in timp ce oaspetii spera sa castige campionatul cat mai devreme. In acest moment Excelsior ocupa locul 14 cu 31 de puncte si au un golaveraj de 42-54, in timp ce PSV ocupa primul loc cu 79 de puncte si au un golaveraj de 84-27. Statistica ultimelor 5 partide directe disputate pe acest teren este favorabila oaspetilor care au reusit sa castige 4 partide, una s-a terminat la egalitate in timp ce gazdele nu s-au impus niciodata. Aceasta partida poate oferi foarte multe pronosticuri pentru noi.

Pronosticul ales de mine pentru aceasta partida este peste 2.5 goluri in meci deoarece Sportingbet ne ofera o cota de 1.40, una foarte buna mai ales ca oaspetii stau foarte bine pe faza de atac. Mizez pe acest pronostic deoarece el a fost castigator in 3 partide din ultimele 5 intalniri directe. In mod normal ar trebui sa avem o partida spectaculoasa si plina de goluri deoarece Excelsior a reusit sa marcheze in ultimele 5 partide de pe teren propriu nu mai putin de 9 goluri si au primit 10, in timp ce oaspetii au reusit sa marcheze in ultimele 5 partide din deplasare 13 goluri si au primit 7. Aceasta partida ar trebui sa ocupe un loc in articolul biletul zilei fotbal de maine.

Pronostic: Excelsior – PSV

@ peste 2.5 goluri – 1.40 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

 

Incredere: 9/10

4 COMENTARII

  1. Psv este campioana.Acest meci conteaza doar pentru gazde.Astfel gazdele marcheaza este cel mai bun pronostic in opinia mea.Se mai poate juca peste 2,5 sau GG3+.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here