Pronostic FC Brasov – Astra Giurgiu (18.07.2014)

567

Romania - Cupa LigiiStadionul Tineretului din Brasov va gazdui in aceasta seara de la ora 21:00 a doua optime de finala din Cupa Ligii Adeplast. FC Brasov se va duela cu noua detinatoare a Supercupei Romaniei, Astra Giurgiu, pentru un loc in sferturile de finala.

FC Brasov il are in continuare pe banca pe Cornel Talnar. in aceasta vara de la Brasov au plecat 11 jucatori. S-a renuntat la destui jucatori experimentati, capabili sa tina in frau vestiarul, jucatori precum Janos Szekeley, Romeo Surdu, Andrei Cristea, Cristi Ionescu sau Marius Constantin. In locul lor au venit cativa jucatori interesanti, precum Calin Cristea, Marian Constantinescu, Liviu Ganea, dar si experimentatul Catalin Munteanu.

La Brasov sunt mari probleme financiare. Jucatorii sunt neplatiti de o perioada buna de timp si pentru meciul cu Astra n-au dorit sa intre in cantonament. Elevii lui Talnar s-au descurcat bine in perioada de pregatire. Au disputat cinci jocuri, castigand patru dintre ele. Printre adversarele invinse s-au gasit si echipele croate Zadar si Zagreb.

Astra Giurgiu a disputat deja un meci oficial in acest nou sezon competitional. Vineri giurgiuvenii au disputat Supercupa Romaniei in compania Stelei Bucuresti. Au castigat trofeul la loviturile de departajare, scorul dupa 120 de minute de joc fiind 1:1. A fost astfel al doilea trofeu cucerit de elevii lui Isaila in fata Stelei in decurs de doar cateva luni.

Astra n-a impresionat in perioada de pregatire. N-a disputat decat doua amicale, ambele terminandu-le la egalitate. Principala problema pentru Isaila inaintea jocului de astazi este lotul ”subtire”. Cum au plecat mai multi jucatori si n-au venit decat Fatai (revenit dupa imprumut) si Oros, lotul este unul destul de ”subtire” numeric si rezervele nu se pot ridica la nivelul titularilor. Se pare insa ca cel mai bogat patron din Liga 1 va investi in transferuri in urmatoarea perioada.

Ultimele cinci intalniri directe s-au incheiat toate cu minim trei reusite. La Brasov a fost 2:1 in precedentele doua dueluri, dar victoriile au fost impartite. Ultima confruntare a avut loc tot sub poalele Tampei, fiind castigata de gazde.

La Brasov avem parte de un meci cu o favorita certa, aceasta fiind Astra Giurgiu. Chiar daca joaca pe terenul propriu elevii lui Talnar nu se pot ridica la valoarea adversarului. In plus este si aceasta problema a banilor. Daca la Brasov acestia nu exista, in schimb la Astra s-a oferit chiar si o prima suplimentara dupa castigarea Supercupei Romaniei. Cu siguranta alta este motivatia in randul unei echipe care are salariile primite la zi. Si chiar si asa, Astra are o echipa mai valoroasa si mai omogena daca a adversarului.

Pronostic FC Brasov – Astra Giurgiu: victorie Astra Giurgiu @ 1.62

FC Brasov – Astra Giurgiu cote pariuri la Bet365: 5.00 3.60 1.62

Pariati aici pe meciul FC Brasov – Astra Giurgiu. Aveti bonus pana la 200 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here