Pronostic Fenerbahce – Bursaspor (20.04.2015)

400

pronosticuri fotbalLuni incepand cu ora 20:00 are loc partida de fotbal din etapa cu numarul 27 a primei ligi din turcia, meci intre Fenerbahce echipa care vrea titlul in acest sezon si Bursaspor care isi doreste locul 4, loc de Europa League, loc ocupat momentan de nou promovata Basaksehir.

Fenerbahce ocupa locul 3, inaintea acestei partide, cu 56 de puncte, un golaveraj de 45-20 iar cu o victorie poate trece pe locul 2 ramanand in spatele liderului Galatasaray, in timp ce Bursaspor ocupa locul 5 cu 44 de puncte si detine cel mai bun atac din campionat cu 52 de goluri marcate in 26 de etape, adica o medie de 2 goluri marcate pe meci.

In ultimii ani Fenerbahce a fost o sperietoare pentru Bursaspor avand 8 victorii  in confruntarile directe si alte 4 egaluri, ultima victorie a lui Bursaspor in fata celor de la Fenerbahce s-a inregistrat in februarie 2010, adica acum mai bine de 5 ani, Bursaspor a castigat cu 3-2 atunci pe terenul celor de la Fenerbahce. Meciul tur s-a terminat la egalitate 1-1.

La Fenerbahce lipsesc in continuare 4 jucatori de baza printre care Volkan Demirel, Bruno Alves, Raul Meireles, Diego, dar si  Egemen Korkmaz, Mehmet Topuz si Milos Krasic, in timp ce la Bursaspor lipseste Civelli si Bekir Ylmaz, doi oameni de baza ai oaspetilor.

Predictia mea este ca se vor marca cel putin 3 goluri in partida de luni si putem considera acesta ca fiind meciul zilei la pariuri.

 

Pronostic : Fenerbahce – Bursaspor @ Peste 2.5 goluri cota 1.70 la Sportingbet

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here