Pronostic Fiorentina – Verona (20.04.2015)

372

Ultimul meci al etapei cu numarul 31 din Serie A are loc pe Stadio Artemio Franchi unde Fiorentina primeste vizita lui Verona.Este unul dintre ponturile zilei de luni unde cel mai probabil Fiorentina se va impune tinand cont de evolutia oaspetilor din ultimele etape.

Gazdele se lupta pentru un loc de Europa League reusind sa stranga 49 puncte dupa 30 etape si se afla pe locul 6.Au aratat un joc foarte bun pe teren propriu unde au pierdut doar de 2 ori.Etapa trecuta au avut parte de o deplasare grea unde au pierdut 0-3 cu Napoli si vin dupa prima mansa a sferturilor Europa League si au terminat la egalitate 1-1 pe terenul lui Dinamo Kiev.

Verona se afla pe locul 16 dupa 30 de etape cu 33 puncte iar in ultimele cinci etape au obtinut cinci puncte.In ultima deplasare au pierdut cu 0-2 pe terenul lui Lazio iar etapa trecuta au suferit inca o infrangere pe teren propriu cu 0-3 in fata lui Inter.

Fiorentina s-a impus in tur cu 2-1 iar in ultimele cinci dueluri din campionat au reusit sa castige de fiecare data. Tinand cont ca Verona nu a reusit sa-i mai invinga tocmai din 2001 si ca aceasta partida are loc pe terenul Fiorentinei, aleg pronosticul 1 solist.

Pronostic: Fiorentina – Verona @ Victorie Fiorentina > 1.40 la Sportingbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here