Pronostic Fortuna Poiana Campina – Dinamo Bucuresti (24.09.2014)

1298

1Pronostic Fortuna Poiana Campina – Dinamo Bucuresti – Partida dintre Fortuna Poiana Campina si Petrolul Ploiesti se va disputa astazi de la ora 20:30 si va incheia ziua fotbalistica din 16-imile Cupei Romaniei. Intalnirea va avea loc pe teren neutru, la Ploiesti.

Fortuna Poiana Campina a promovat in acest an in liga secunda a fotbalului romanesc. Evolueaza in seria a doua, acolo unde dupa patru partide are sapte puncte. A pierdut primul meci, acasa cu Metalul Resita, dar apoi n-a mai cunoscut gustul infrangerii. Formatia din Campina a profitat de desfiintarea Coronei Brasov si a jucat doar un tur preliminar in editia aceasta a Cupei Romaniei. In urma cu doua saptamani reusea sa treaca acasa destul de clar de Unirea Tarlungeni (3:0). Pe banca tehnica se afla Florin Stancioiu. Dupa ce a promovat echipa in liga secunda acesta a fost schimbat cu Eusebiu Tudor, dar fostul mijlocas al Patrolului n-a rezistat foarte mult la Campina, in finalul lunii iulie fiind reinstalat Stancioiu in functia de antrenor principal.

Dinamo Bucuresti este semi-finalista editiei precedente, in urma cu jumatate de an elevii lui Stoican nereusind sa treaca de Steaua, dupa ce au pierdut prima mansa a penultimului act cu 2:5. Dinamo vine dupa un succes muncit obtinut acasa cu CSMS Iasi, singurul gol al partidei fiind marcat de catre Alexe in minutul 75. Sa amintim ca sambata Dinamo va juca derby-ul de traditie cu Rapid. Stoican a spus referitor la acest aspect ca nu va trimite in teren un prim 11 complet schimbat ci va face un mix intre titularii obisnuiti si jucatori care prind mai greu echipa.

Cu siguranta Dinamo va castiga acest joc. Are toate calitatile necesare pentru acest lucru. Un lucru interesant este ca in lotul Fortunei sunt mai multi jucatori primiti chiar de la Dinamo, jucatori care nu intrau in planurile lui Stoican. Acest lucru s-a intamplat pentru ca presedintele “cainilor” Constantin Anghlelache este un mare simpatizant al echipei prahoven. Avem o cota buna de jucat pentru victoria dinamovistilor, asa ca nu ne complicam cu alta alegere. Cei care doresc insa o cota mai mare pot risca putin pe x pauza / 2 final, cota 3.75, asta pentru ca la Dinamo vor incepe destule rezerve, s-ar putea ca relatiile de joc sa nu fie cele mai bune si in plus Fortuna cu siguranta se va apara supra numeric, macar in prima parte a jocului.

Pronostic Fortuna Poiana Campina – Dinamo Bucuresti: victorie Dinamo @ 1.40

Pronostic suplimentar Fortuna Poiana Campina – Dinamo Bucuresti: x pauza / 2 final @ 3.75

Fortuna Poiana Campina – Dinamo Bucuresti cote pariuri: 6.00 4.33 1.40

Pariati aici pe meciul Fortuna Poiana Campina – Dinamo Bucuresti. Aveti bonus pana la 200 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here