Pronostic Gaz Metan Medias – Viitorul (19.09.2014)

922

Liga 1Pronostic Gaz Metan Medias – Viitorul – Prima partida a etapei cu numarul opt din Liga 1 va avea loc la Medias, acolo unde Gaz Metan o va gazdui pe Viitorul.

In ciuda faptului ca a pierdut ultimele trei jocuri Gaz Metan continua sa se afle deasupra liniei retrogradarii. Echipa pregatita de catre Cristi Dulca a acumulat opt puncte cu care se afla pe locul 11. Saptamana trecuta Gazul a jucat pe terenul campioanei, cedand acolo cu 1:3. A fost nu numai a treia infrangere consecutiva, ci si a treia pierduta la mai mult de un gol diferenta. Acasa in trei meciuri Gaz Metan a inscris o singura data, suficient pentru a obtine patru puncte.

Cristi Dulca nu poate conta in acest joc pe Vitinho, acesta fiind accidentat. In plus Todea este suspendat, iar Szilagyi si Tahar sunt incerti. In echipa probabila nu se afla niciunul dintre acestia doi din urma.

Viitorul lui Hagi a luat o mare gura de oxigen in etapa trecuta, cand a trecut cu 2:0 acasa de Ceahlaul Piatra Neamt. Astfel a ajuns la sase puncte dupa primul succes stagionar, ocupand in acest moment locul 14. Pentru Viitorul jocul cu Ceahlaul a fost al patrulea consecutiv incheiat cu sub 2.5 goluri. In deplasare echipa pregatira de Gica Hagi are numai remize, doua dintre ele fiind obtinute pe terenul unor nou-promovate.

Doi jucatori sunt suspendati de la Viitorul. Portarul Buzbuchi si Nikolov n-au facut deplasarea din acest motiv. In plus va mai absenta si Gavra, din cauza unor probleme medicale.

In campionatul trecut Viitorul n-a marcat in duelurile cu Gaz Metan, obtinand totusi un punct pe propria arena. De notat ca la Medias gazdele au marcat cate patru goluri in ambele dueluri cu Viitorul.

Gaz Metan Medias – Viitorul echipe probabile
Gaz Metan Medias: Pleşca – Creţu, Muth, Mujdragić, Buzean – R. Roberto, R. Avram, Enescu, C. Petre – Figliomeni, Buziuc
Viitorul: Balauru – Manea, Daminuţă, Mamele, Mitrea – S. Pană, Benzar – Mitriţă, Anđelković, Fl. Tănase – Bonilla

Ne asteptam la un meci tipic intre doua echipe care se vor lupta pentru evitarea retrogradarii, adica la un meci in care vom vedea mai multa determinare decat fotbal. Sunt sanse mari in aceste conditii ca jocul de la Medias sa aiba parte de maxim doua reusite.

Pronostic Gaz Metan Medias – Viitorul: sub 2.5 goluri @ 1.615

Pronostic suplimentar Gaz Metan Medias – Viitorul: victorie Gaz Metan Medias @ 2.10

Gaz Metan Medias – Viitorul cote pariuri la Sportingbet: 2.10 3.25 3.20

Pariati aici pe meciul Gaz Metan Medias – Viitorul. Aveti bonus pana la 400 RON!

Top 3 tipsteri 1-22 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 39 18 2 68.42% 1.58 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 23 11 1 67,65% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 49 30 0 62.02% 1.58 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here