Pronostic Hull – Liverpool (28.04.2015)

357

Marti de la ora 21:45 avem duelul dintre Hull si Liverpool ce se intalnesc intr-o partida restanta din etapa cu numarul 33 din Premier League. Cormoranii nu-si mai permit sa faca un pas gresit daca vor sa ramana pe loc de Europa League si unul dintre pronosticuri este ca vor reusi sa obtina cele 3 puncte.

Cei de la Liverpool dupa 33 de etape au reusit sa stranga 58 puncte aflandu-se pe locul 5 iar in ultimele cinci etape au obtinut 7 puncte. Echipa antrenata de Rodgers vine dupa un meci jucat in campionat pe terenul celor de la West Brom unde au terminat la egalitate 0-0.

Hull se mentine deasupra zonei de retrogradare pe locul 16 dupa 33 de etape cu 31 puncte iar in ultimele cinci etape au suferit 3 infrangeri.Ultimul meci de pe teren propriu l-au pierdut cu 2-3 in fata lui Chelsea si vin dupa o victorie obtinuta pe terenul lui Crystal Palace cu 2-0.

Cele doua echipe au terminat la egalitate in tur 0-0 iar in ultimele cinci meciuri oficiale Liverpool are 2-1 la victorii.Tinand cont ca ambele echipe traverseaza o perioada mai slaba si ca nu inscriu prea multe goluri o sa merg pe pronosticul sub 2.5 goluri.

Pronostic: Hull – Liverpool

@ Sub 2.5 goluri > 1.666 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here