Pronostic Ivo Karlovic – Borna Coric (22.04.2015)

268

In aceasta saptamana are loc turneul de tenis mult asteptat de romani care are loc la Bucuresti iar in turul 2 avem parte de un meci foarte interesant dintre Karlovic si Coric.Cu siguranta aceasta partida se va afla pe lista de pronosticuri tenis de miercuri deoarece vom avea parte de un duel frumos dintre doi croati unde cel mai probabil va iesi castigator Karlovic.

Karlovic a reusit sa stranga 1470 de puncte aflandu-se pe locul 22 in clasamentul ATP iar adversarul sau ocupa locul al 55-lea cu 857 de puncte.

Ultimul turneu in care a evoluat Karlovic a fost la Miami unde a fost eliminat de Falla cu 2-0 la seturi iar Coric a participat la Monte Carlo unde a fost eliminat de Dolgopolov in primul tur cu 2-1 la seturi.

Karlovic este al treilea favorit la acest turneu evoluand direct in turul 2 iar Coric a evoluat inca din primul tur unde a avut parte de un meci greu cu Stakhovsky, castigat cu 6:2, 6:7, 7:6 care a durat aproape 3 ore.

Aceasta este prima partida dintre cei doi jucatori si cred ca experienta isi va spune cuvantul si cred ca serviciul il va ajuta pe Karlovic sa castige.

Pronostic: Ivo Karlovic – Borna Coric @ Victorie Karlovic > 1.727 la Sportingbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here