Pronostic John Isner – Milos Raonic (1.04.2015)

363

pronosticuri tenisMarti noapte avem parte de un duel al gigantilor la Miami. John Isner se intalneste in optimi cu Milos Raonic . Americanul se afla pe pozitia 24 in clasamentul ATP in timp ce adversarul sau Milos Raonic se afla pe pozitia a 6.

In turneul de la Indian Wells ,  Raonic a facut o impresie buna  castigand in fata lui: Simone Bolelli locul 47 ATP scor 6-3 6-4 . Urmatorul adversar a fost ucraineanul Alexandr Dolgopolov locul 65 ATP acesta fiind invis de Raonic cu scorul de 7-6 6-4. Nici spaniolii nu au avut mai mult noroc in fata canadianului , primul invins fiind Tommy Robredo locul 17 ATP scor 6-3 6-2 dupa care a urmat meciul de foc cu Rafael Nadal locul 3 ATP. Condus de spaniol cu 1-0  Raonic a produs surpriza castigand al doilea set 7-6 iar in decisiv canadianul s-a impus cu  7-5 dupa un joc de 3 ore. In semifinale Raonic a fost eliminat de Roger Federer locul 2 ATP scor 7-5 6-4 pentru elvetian.

John Isner nu a reusit un parcurs la fel de lung fiind eliminat in optimi de sarbul Djokovic locul 1 ATP. Pana la meciul cu Djokovic, Isner a trecut de Jurgen Melzer locul 79 ATP scor 6-3 6-4 si de Kevin Anderson locul 17 ATP scor 7-6 6-2.

La Miami , Raonic a trecut de rusul Gabashvili locul 80 ATP si de francezul Chardy locul 38 ATP iar adversarul lui John Isner a trecut de rusul Rublev locul 389 ATP si de bulgarul Dimitrov locul 11 ATP.

Ambii jucatori se bazeaza pe primul serviciu acestia servind foarte multi asi la fiecare meci. Este un joc echilibrat in care nu cred ca o sa vedem prea multe breakuri iar invingatorul va iesii de pe teren doar dupa 3 seturi

Pronostic : Numar de seturi jucate 3 cota 2.15 la Sportingbet . Multa Bafta !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here