Pronostic Kaizer – Polokwane (22.04.2015)

257

pronosticuri fotbalMiercuri incepand cu ora 20:30 avem parte de un meci care se anunta a fii dezechilibrat intre liderul la zi din campionatul Africii de Sud, Kaizer Chiefs si nou-promovata Polokwane, care si-a depasit statutul si are sanse mari sa ramana in prima liga.

Cu doar 4 etape inainte de final, Kaizer este pe locul 1 cu 60 de puncte si un golaveraj 33-11, putem spune ca joaca “economic” reusind atatea puncte cu doar atatea goluri marcate. Kaizer nu este campioana matematic, are nevoie de o victorie miercuri pentru a-si asigura titlul de campioana. Polokwane se afla pe locul 9 cu 33 de puncte si se pare ca va ramane in prima liga  si din sezonul viitor, nu au nevoie decat de 3 puncte in aceste ultime 4 etape pentru a-si asigura matematic acest loc.

Surprinzator este ca Polokwane are al doilea cel mai bun atac cu 37 de goluri marcate, marcand mai multe goluri decat adversara ei, Kaizer, dar si cea mai slaba aparare cu 49 de goluri incasate in 26 de etape. Kaizer vine dupa doua victorii la limita, 1-0 cu Amazulu si 1-0 cu Pretoria, in timp ce Polokwane vine dupa doua infrangeri, 0-2 la Amazulu si 2-3 cu Free State.

Predictia mea pentru aceasta partida este victorie Kaizer, acesta fiind si pontul zilei de miercuri.

 

Pronostic : Kaizer – Polokwane @ 1 cota 1.36 la Sportingbet

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here