Pronostic Kapfenberg – St. Polten (21.04.2015)

218

Franz-Fekete-Stadion gazduieste partida dintre Kapfenberg si St. Polten din etapa cu numarul 29 din a doua liga a Austriei.Tinand cont de ultimele rezultate dintre cele doua echipe care ne-au obisnuit cu multe goluri, unul dintre pronosticuri ar fi ca se vor marca minim 3 goluri.

Gazdele au reusit sa stranga 36 puncte dupa 28 de etape aflandu-se pe locul al 4-lea iar in ultimele cinci etape au obtinut 5 puncte.Kapfenberg vine dupa un meci jucat pe teren propriu impotriva celor de la LASK Linz si pe care l-au castigat cu 1-0.

De cealalta parte St. Polten se afla imediat sub adversarii lor din aceasta etapa pe locul 5 la doar un singur punct.In ultimele cinci etape au reusit sa obtina 8 puncte si au suferit o singura infrangere cu 0-1 pe terenul lui FAC Wien.In ultima deplasare s-au impus cu 3-2 pe terenul lui Hartberg iar etapa trecuta au terminat la egalitate pe teren propriu 2-2 cu Horn.

Ultimul meci dintre cele doua echipe s-a terminat la egalitate 2-2 iar in ultimele cinci dueluri St. Polten este neinvinsa, reusind sa castige de 2 ori.In cele 5 partide s-au inscrie in medie 3.2 goluri pe meci si cred ca vom avea parte si acum de goluri, iar pronosticul meu este ca vor marca ambele echipe.

Pronostic: Kapfenberg – St. Polten @ Inscriu ambele echipe > 1.75 la Sportingbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here