Pronostic Kayserispor – Boluspor (20.04.2015)

244

pronosticuri fotbalLuni 20 aprilie 2015 avem parte de un meci interesant in liga a doua din turcia, acolo unde Kayserispor, liderul competitiei intalneste pe Boluspor, echipa care se lupta pentru salvarea de la retrogradare, meciul face parte din etapa cu numarul 28 si va incepe la ora 19:00.

Dupa cum spuneam, Kayserispor ocupa locul 1 cu 57 de puncte, cu 7 etape inainte de finalul sezonului, si isi doreste sa promoveze in prima liga unde a demonstrat ca poate face fata prin rezultatele bune din cupa turciei impotriva unor echipe ca Fenerbahce sau Besiktas. Boluspor ocupa locul 13 cu 32 de puncte, golaveraj pozitiv 36-35, in ciuda locului pe care il ocupa, dar se pare ca nu este destul de constanta incat sa mai urce in clasament.

Cele doua echipe s-au mai intalnit o singura data in toata istoria lor, in turul campionatului, cand Boluspor le-a tinut piept celor de la Kayseri, reusind un 2-2 dupa ce la pauza au condus cu 1-0. Cred ca in retur Kayserispor va demonstra ca este echipa mai valoroasa si va castiga meciul destul de lejer, acesta fiind si pronosticul meu pentru acest meci.

Deoarece eu cred ca acest meci este unul destul de sigur sunt convins ca trebuie adaugat pe biletu zilei .

 

Pronosticuri pentru acest meci :

Kayserispor – Boluspor @ 1 cota 1.36 la Sportingbet

Kayserispor – Boluspor @ Peste 2.5 goluri cota 1.73 la Sportingbet

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here