Pronostic Kei Nishikori – John Isner (02.04.2015)

354

Celalalt sfert de finala de joi de la ATP Miami are ca protagonisti pe Kei Nishikori si John Isner si se anunta un duel destul de strans care se poate adauga la biletul zilei pariuri de joi.

Ambii jucatori au intrat in lupta din turul 2 unde japonezul a reusit sa se impuna pana acum fara sa piarda vreun set in fata lui Youzhny, Troicki si Goffin.Nishikori nu a avut probleme in niciunul dintre cele 3 meciuri si cele mai multe game-uri le-a cedat in meciul cu Troicki, si anume 4.

De cealalta parte Isner a avut parte de adversari mult mai grei si doar in turul 2 a fost favorit cand s-a impus cu 2-0 in fata lui Rublev.Dupa a produs doua surprize reusind sa-l elimine pe Dimitrov cu 2-0 iar turul precedent a cedat primul set  dupa victoria 2-1 cu Raonic.


Promotii Liga Campionilor & Europa League

  1. Pariaza pe victorie Manchester United cu Sevilla la cota 8. Deschide cont aici >>
  2. Pariaza pe calificare FCSB cu Lazio la cota 20. Inregistreaza-te aici >>

Pana acum nu am mai avut o intralnire dintre cei doi jucatori si la prima vedere nu poti sti cine va iesi invingator tinand cont de evolutia foarte buna a americanului de pana acum.Cred ca serviciul bun al lui Isner ii va pune probleme japonezului si vom avea parte de multe game-uri alegand pronosticul ca se vor juca cel putin 24.

Pronostic: Kei Nishikori – John Isner @ Peste 23.5 game-uri > 1.875  la Sportingbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here