Pronostic Koln -Leverkusen (25.04.2015)

280

Continuam ponturile din fotbal cu un alt meci din Bundesliga ce va avea loc sambata cu incepere de la ora 16:30, Koln- Leverkusen.

Dupa 29 de etape disputate in Bundesliga, echipa gazda se afla pe locul 12 cu 34 de puncte, iar Leverkusen se afla pe pozitia a 3-a cu 54 de puncte acumulausturator c

De remarcat ca echipa oaspete vine dupa un sir de 7 victorii consecutive obtinute in campionat, aratand o forma excelenta.

In acest timp, echipa din orasul Koln, au avut un parcurs oscilant, ei reusind victorii doar pe terenul sau.

In confruntarea disputata in turul campionatului, cei de la Leverkusen, le-a administrat un rezultat usturator de 5-1 celor de la Koln.

Un alt lucru intresant, este faptul ca cei de la Koln, in ultimele 14 meciuri disputate acasa in acest sezon , au reusit sa se impuna doar in 3 meciuri disputate in fata oaspetilor.

Analizand datele de mai sus si forma celor doua echipe , imi este greu sa cred ca cei de la Leverkusen se pot impiedica in deplasarea de la Koln.

Leverkusen cu siguranta are nevoie mai mare de puncte pentru a ramane pe podium in Bundesliga si nu cred ca echipa gazda are forta necesara de a obtine macar un punct in acest meci.

Pronosticul meu pentru meciul Koln -Leverkusen este:

Victorie – Leverkusen cota 1,70 oferita de Sportingbet. –> Click aici pentru a paria pe acest meci

 

 

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here