Pronostic Lazio – Empoli (12.04.2015)

307

Ziua de duminica ne ofera multe partide din etapa a 30-a din Serie A unde Lazio primeste vizita lui Empoli incepand cu ora 16:00.La prima vedere nu ar trebui sa fie probleme pentru gazde sa obtina cele 3 puncte si unul dintre pronosticuri cu siguranta va fi 1 solist.

Lazio ocupa locul al 3-lea cu 55 puncte si se lupta pentru un loc ce duce direct in grupele Champions League aflandu-se la doar 1 punct de locul 2 ocupat de Roma.Se afla intr-o forma foarte buna reusind sa castige ultimele 7 etape si majoritatea la o diferenta de minim 2 goluri.Etapa trecuta s-au impus cu 3-1 pe terenul lui Cagliari si vin dupa un meci jucat in returul semifinalelor cupei unde au reusit sa castige cu 1-0 pe terenul lui Napoli si s-au calificat in finala.

Empoli sta momentan linistitta in privinta retrogradarii aflandu-se pe locul 14 la 11 puncte de zona retrogradarii. Ultimul meci din deplasare a avut loc etapa trecuta pe terenul lui Juventus unde au pierdut cu 0-2.

Cei de la Empoli s-au impus in tur cu 2-1 dar acum vom avea parte de un meci total diferit tinand cont de evolutia foarte buna a gazdelor, si merg pe pronosticul 1 solist.

Pronostic: Lazio – Empoli @ 1 solist > 1.444 la Sportingbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here