Pronostic Lokomotiva Zagreb – NK Zagreb (24.04.2015)

355

pronosticuri fotbalVineri de la ora 19:00 are loc un derby al orasului Zagreb intre Lokomotiva Zagreb si NK Zagreb, partida ce conteaza pentru etapa cu numarul 30 din campionatul croatiei.

Lokomotiva Zagreb ocupa locul 3 in campionat cu 42 de puncte si golaveraj 52-52, are doua cea mai slaba aparare din campionat, dar este in joc pentru a-si atinge obiectivul, locul 3. NK Zagreb este pe locul 7 cu 33 de puncte, cu un golaveraj 33-49 si este aproape de a-si indeplini obiectivul, ramanerea in prima liga.

Lokomotiva Zagreb vine dupa 3 meciuri consecutive jucate acasa, 1-5 cu Zadar, 2-2 cu Osijek si 1-2 cu Dinamo Zagreb, in vreme ce NK Zagreb vine dupa 3 meciuri consecutive jucate in deplasare, toate infrangeri, 1-2 cu Istra, 1-4 cu Rijeka si 1-2 cu Belupo, astfel ca se anunta o partida cu goluri.

In meciurile dintre cele doua echipe, de obicei, se inscriu goluri multe, exceptie facand primul meci din tur unde NK Zagreb a batut acasa cu 2-0, in al doilea meci Lokomotiva Zagreb s-a impus acasa cu 3-0, iar in al treilea meci Lokomotiva s-a impus cu 6-0 in deplasare la NK Zagreb.

Probleme de lot nu sunt la niciuna din echipe, astfel ca Tomislav Ivkovic (Lokomotiva) si Drazen Madunovic (NK) vor putea alinia cel mai bun 11 al lor, asta inseamna ca golgheterii ambelor formatii Pavicic cu 8 goluri de la Lokomotiva si Boban cu 8 goluri de la NK vor fii pe teren vineri.

 

Pronostic  Lok. Zagreb – NK Zagreb

@ Peste 2.5 goluri cota 1.75 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here