Pronostic Luzern – St. Gallen (30.04.2015)

220

Etapa cu numarul 30 din prima liga a Elvetiei se incheie pe Swissporarena unde are loc partida dintre Luzern si St. Gallen de la ora 20:45.Sunt sanse mari sa avem parte de goluri la acest meci care se poate afla pe biletul zilei pariuri sportive.

Luzern se afla pe locul al 8-lea dupa 29 de etape cu 31 puncte iar in ultimele cinci etape au obtinut 9 puncte.Au evoluat de 14 ori pe teren propriu unde au suferit 4 infrangeri iar ultima a avut loc cu 1-4 in fata lui Basel.Etapa trecuta au evoluat pe terenul celor de la Basel si au reusit sa sa castige cu 2-1.

St. Gallen se afla deasupra lui Luzern pe locul 5 cu 41 puncte iar in ultimele cinci etape au obtinut 6 puncte. Ultimul meci din deplasare l-au castigat cu 2-1 pe terenul lui Zurich si vin dupa o infrangere suferita etapa trecuta pe teren propriu cu 1-2 in fata celor de la Vaduz.

Chiar daca St. Gallen a aratat o evolutie mai slaba in deplasare au reusit sa inscrie mai mereu, si cred ca vom avea parte de multe goluri unde merg pe pronosticul ca vor marca ambele echipe.

Pronostic: Luzern – St. Gallen

@ Inscriu ambele echipe > cota 1.666 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here