Pronostic Manchester City – Aston Villa (25.04.2015)

268

Etihad Stadium gazduieste partida dintre Manchester City si Aston Villa ce are loc de la ora 19:30 in etapa a 34-a din Premier League.Acest meci poate fi inclus in biletu zilei de sambata unde gazdele vor incerca sa obtina o victorie pentru a ramane in lupta pentru top 3.

Manchester City a reusit sa stranga 64 puncte dupa 33 de etape aflandu-se pe locul 4.Au aratat o evolutie buna pe teren propriu unde in ultimele cinci meciuri sunt neinvinsi reusind sa castige de 4 ori.Cetatenii vin dupa un meci jucat etapa trecuta pe teren propriu impotriva celor de la West Ham si pe care l-au castigat cu 2-0.

Aston Villa se afla pe locul 15 dupa 33 de etape cu 32 puncte iar in ultimele cinci etape au obtinut 7 puncte.Etapa trecuta au evoluat pe terenul celor de la Tottenham si au reusit sa castige la limita cu 1-0.

Cei de la Manchester City s-au impus in tur cu 2-0 iar in ultimele cinci dueluri au castigat de 4 ori si au pierdut o singura data.Echipa antrenata de Pellegrini are nevoie de aceste 3 puncte pentru lupta unui loc ce duce direct in grupele Champions League, si cred ca isi vor impune jocul inca de la inceputul meciului unde aleg pronosticul 1 pauza / 1 final.

Pronostic: Manchester City – Aston Villa

@ 1 pauza / 1 final > 1.727 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here