Pronostic Manchester City – West Ham (19.04.2015)

283

premier league angliaEtapa cu numarul 33 din cel mai puternic campionat din lume ne ofera duminica un meci care se anunta a fii spectaculos, un meci intre Manchester City si West Ham United.

Cu 6 etape inainte de finalul campionatului Manchester City ocupa locul 4 cu 61 de puncte si inca ramane in lupta pentru locul 2, desi Arsenal si Manchester United par de neoprit ei inca spera la acest loc pentru a se califica direct in grupele Ligii Campionilor, in timp ce West Ham ocupa locul 9 cu 43 de puncte si mai au nevoie de cateva puncte pentru a-si asigura matematic salvarea de la retrogradare.

Manchester City vine dupa doua infrangeri, ambele in deplasare, 1-2 cu Crystal Palace si 2-4 cu Manchester United, ultima victorie in campionat fiind in luna martie 3-0 cu West Brom acasa, iar West Ham a pierdut la Leicester cu 2-1 si a facut 1-1 etapa trecuta acasa cu Stoke.

In tur West Ham a castigat surprinzator meciul cu 2-1 prin golurile lui Amalfitano si Sakho, pentru Manchester City a inscris David Silva. Sunt premize pentru o partida frumoasa cu multe goluri in care Manchester City trebuie sa-si arate adevarata valoare si sa castige.

Cred ca acest meci poate fii considerat cu usurinta meciul zilei si este printre principalele pronosticuri din fotbal care vor fii jucate in ziua de duminica.

Pronosticuri :

Manchester City – West Ham @ 1 cota 1.25 la Sportingbet

Manchester City – West Ham @ Peste 2.5 goluri cota 1.45 la Sportingbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here