Pronostic Manchester Utd – Manchester City (12.04.2015)

370

Derby-ul etapei cu numarul 32 din Premier League are loc pe Old Trafford unde Manchester Utd primeste vizita celor de la Manchester City  duminica de la ora 18:00.Cu siguranta este unul dintre ponturile zilei de duminica unde cele 3 puncte puse in joc sunt foarte importante.

Gazdele au reusit sa stranga 62 puncte dupa 31 etape aflandu-se pe locul 3 iar in ultimele cinci etape au reusit sa se impuna de fiecare data.Echipa antrenata de van Gaal traverseaza o perioada foarte buna iar etapa trecuta s-au impus pe teren propriu cu 3-1 impotriva celor de la Aston Villa.

De cealalta parte Manchester City a aratat o evolutie inconstanta in ultimele etape si de pe locul 2 au ajuns pana pe 4 cu 61 de puncte.Etapa trecuta au evoluat in deplasare pe terenul celor de la Crystal Palace si au suferit a 6-a infrangere din campionat cu 1-2.

In tur am avut parte de o victorie a lui Manchester City cu 1-0 iar in ultimele cinci dueluri s-au impus de 4 ori si au pierdut o singura data.Tinand cont de acest lucru si ca United se afla intr-o forma mai buna iar cele 3 puncte sunt aproape decisive pentru un loc in grupele Champions League, merg pe pronosticul ca vor marca ambele echipe.

Pronostic: Manchester Utd – Manchester City @ Inscriu ambele echipe > 1.615 la Sportingbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here