Pronostic Marseille – PSG (05.04.2015)

470

Unul dintre ponturile zilei de duminica vine din Ligue 1 unde Marseille si PSG se intalnesc incepand cu ora 22:00 in etapa a XXXI-a.Avem un duel foarte interesant ce poate decide campioana si cel mai probabil va fi unul destul de strans.

Gazdele au reusit sa obtina 57 de puncte dupa 30 etape aflandu-se pe locul 3 iar in ultimele cinci etape au suferit o singura infrangere cu 2-3 aplicata de catre Caen.Etapa trecuta s-au deplasat pe terenul lui Lille unde s-au impus fara probleme cu 4-0.

De cealalta parte avem liderul campionatului la o distanta de doar 2 puncte si care au suferit tot o infrangere in ultimele cinci etape cu 2-3 pe terenul lui Bordeaux.Etapa trecuta au evoluat pe teren propriu impotriva celor de la Lorient si castigat fara probleme cele 3 puncte cu 3-1.


Promotii Liga Campionilor & Europa League

  1. Pariaza pe victorie Manchester United cu Sevilla la cota 8. Deschide cont aici >>
  2. Pariaza pe calificare FCSB cu Lazio la cota 20. Inregistreaza-te aici >>

In tur cei de la PSG au castigat cu 2-0 si au o serie foarte buna de 6 victorii in ultimele 6 intalniri directe.Ultima victorie a lui Marseille a avut loc tocmai in 2013 cu 3-0 pe teren propriu.Tinand cont de acest lucru cred ca PSG are puterea sa obtina cele 3 puncte dar pentru o siguranta mai mare aleg pronosticul DNB PSG.Se va inapoia miza daca meciul se termina la egalitate.

Pronostic: Marseille – PSG @ DNB PSG > 1.666 la Sportingbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here