Pronostic Mattersburg – St. Polten (01.05.2015)

269

Mattersburg si St. Polten se intalnesc vineri de la ora 19:30 in etapa cu numarul 31 din a doua liga a Austriei.Ambele echipe au nevoie de cele 3 puncte si cel mai probabil vom avea parte de un meci deschis cu goluri unde unul dintre pronosticuri este ca se vor marca peste 2.5 goluri.

Mattersburg a reusit sa stranga 57 puncte dupa 30 de etape aflandu-se pe locul 2 la 3 puncte de primul loc ocupat de Liefering.In ultimele cinci etape au suferit 2 infrangeri si doar una a avut loc pe teren propriu cu 0-2 in fata Liefering.Etapa trecuta s-au deplasat pe terenul celor de la Hartberg unde au reusit sa castige cu 4-2.

St. Polten incearca sa evite retrogradarea aflandu-se pe locul 6 cu 36 puncte la o distanta de doar 3 puncte de zona retrogradarii.In ultimele cinci deplasari au suferit o singura infrangere cu 0-1 pe terenul lui FAC Wien.Etapa trecuta au evoluat pe teren propriu impotriva celor de la LASK Linz si au pierdut cu 0-1.

Cei de la Mattersburg sunt neinvinsi in ultimele cinci dueluri reusind sa se impuna de 4 ori iar ultimul meci l-au castigat cu 2-1.In aceste cinci meciuri am avut mereu parte de goluri unde s-au inscris in medie 3.6 goluri pe meci si cred ca vom avea parte si acum de minim 3 goluri.

Pronostic: Mattersburg – St. Polten

@ Peste 2.5 goluri > cota 1.85 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here