Pronostic Milton Keynes Dons – Doncaster (21.04.2015)

286

Milton Keynes Dons si Doncaster se intalnesc miercuri seara intr-un meci restant din etapa a 39-a din League One, Anglia.Acest meci este fara miza pentru oaspeti si tinand cont ca gazdele au nevoie de cele 3 puncte, unul dintre pronosticuri ar fi 1 solist.

Gazdele inca mai spera la locul 2 ce duce direct in Championship aflandu-se pe locul 3 cu 82 puncte.In ultimele cinci etape sunt neinvinsi reusind sa se impuna de 4 ori.Etapa trecuta au evoluat pe teren propriu unde s-au impus fara probleme cu 6-1 impotriva celor de la Leyton Orient.

De cealalta parte Doncaster evolueaza in ultimele etape fara miza aflandu-se la mijlocul clasamentului pe locul 13 cu 58 puncte.In ultimele cinci etape au reusit sa se impuna o singura data si au suferit 2 infrangeri.Etapa trecuta au evoluat pe teren propriu unde au primit vizita celor de la Fleetwood si au terminat la egalitate cu scorul alb 0-0.

In tur cele doua echipe au terminat la egalitate 0-0 iar in ultimele cinci dueluri avem cate o victorie de fiecare parte. Tinand cont de evolutia buna a gazdelor din ultimele etape si ca primesc vizita unei echipe care nu mai are pentru ce sa lupte, merg pe pronosticul 1 solist.

Pronostic: Milton Keynes Dons – Doncaster @ 1 solist > 1.444 la Sportingbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here