Pronostic Moldova – Suedia 27.03.2015

399

preliminarii euro2016Astazi de la ora 21:45 Moldova va intalni pe teren propriu intr-o partida ce conteaza pentru Campionatul European din Franta pe Suedia, oaspetii au mare nevoie de puncte pentru a se rupe de Rusia. In acest moment Moldova ocupa locul 6 cu un singur punct si au un golaveraj de 2-6, in timp ce Suedia ocupa locul 2 cu 6 puncte si au un golaveraj de 5-3. Aceste doua echipe s-au mai intalnit in 3 partide pe acest teren, toate au fost castigate de Suedia. Acest meci ne poate oferi un pronostic ce poate merge foarte usor pe biletul zilei de maine.

Aceasta partida ne poate oferi mai multe pronosticuri dar cel mai bun vazut de mine pare sa fie victorie Suedia unde Sportingbet ne ofera o cota de 1.42, una destul de buna mai ales ca oaspetii au jucat foarte bine in aceste preliminarii. Mizez pe acest pronostic deoarece Moldova a pierdut 3 partide din ultimele 5 disputate pe teren propriu. In mod normal Suedia nu ar trebui sa aibe prea multe probleme in aceasta seara.

Echipe probabile:

Moldova: Cebanu – Armas, Epureanu, Golovatenko  – Patras, Cojocari, Gatcan, Racu – Ionita – Dedov, Ghinsari;

Antrenor: Curteian A.

Suedia: Isaksson – Krafth, Jansson, Granqvist, Bengtsson – Larsson, Källström, Kacaniklic – Zengin, Kiese Thelin, Ibrahimovic;

Antrenor: Hamren E.

Pronostic: Moldova – Suedia @ 2 – 1.42 la Sportingbet

Incredere: 9/10

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here