Pronostic AS Monaco – Juventus (22.04.2015)

364

Ultimul meci din returul sferturilor de finala Champions League are loc pe Stade Louis II. unde Monaco primeste vizita celor de la Juventus.Sunt sanse mari sa avem parte de putine goluri ca si in tur si unul dintre pronosticuri ar fi sub 2.5 goluri.

Monaco pare sa fi iesit din lupta pentru titlu din Ligue 1 si se vor axa pe acest meci pentru a mai spera la un trofeu.In turul precedent le-a fost destul de usor sa obtina calificarea dupa un rezultat bun in tur dar acum le va fi greu sa intoarca scorul.Echipa antrenata de Leonardo Jardim vine dupa un meci jucat in campionat pe teren propriu si pe care l-au terminat la egalitate 1-1 cu Rennes.

De cealalta parte avem o echipa a lui Juventus care traverseaza o perioada buna iar in Serie A sunt aproape campioni mai avand nevoie doar de 6 puncte.Batrana doamna a reusit sa se impuna de 4 ori in ultimele cinci partide si vin dupa un meci castigat in campionat pe teren propriu cu 2-0 impotriva celor de la Lazio.

Cred ca Juventus nu va forta prea mult tinand cont ca in tur s-au impus cu 1-0 si cum au o aparare foarte buna primind in medie 0.55 goluri pe meci in acest sezon de Champions League, merg pe pronosticul sub 2.5 goluri.

Pronostic: AS Monaco – Juventus @ Sub 2.5 goluri > 1.50 la Sportingbet

Salvează

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here