Pronostic Otelul Galati – Ceahlaul Piatra Neamt (19.07.2014)

529

Romania - Cupa LigiiIn aceasta seara cu incepere de la ora 18:00 aflam a treia sfert-finalista a Cupei Ligii Romaniei. La Galati se vor infrunta Otelul si Ceahlaul Piatra Neamt.

Pe banca galatenilor se afla din aceasta vara un nou tehnician. Michael Weiss este cel care va incerca s-o duca pe Otelul cat mai departe in Cupa Ligii si mai ales s-o salveze de la retrogradare in Liga 1. Au avut loc schimbari de lot masive in tabara galatenilor. Nu mai putin de 17 jucatori au plecat, la patru dintre acestia fiind reziliat contractul. In locul acestora au fost adusi 11 fotbalisti, dar cel putin din punct de vedere al numelui putem afirma fara sa ezitam ca Otelul a slabit considerabil.

Doar trei amicale au disputat galatenii in aceasta pauza competitionala. Bilantul este unul echilibrat, singurul succes fiind obtinut in fata lui Tatran Presov.

Ceahlaul Piatra Neamt a terminat sezonul precedent pe locul noua, neavand emotii cu retrogradarea. In editia de campionat care va incepe weekend-ul viitor formatia moldava spera sa repete evolutia de anul trecut, astfel incat sa evite ultimele sase locuri. Pana la startul campionatului Ceahlaului incearca astazi sa obtina calificarea in sferturile Cupei Ligii Adeplast. La echipa pregatita tot de Marin Barbu n-au avut loc schimbari majore de lot. Au plecat sase jucatori si au venit in loc cinci. Totusi jucatorii plecati (Constantinescu, Jula, Canu, Goluboci, Stana) vor fi greu de inlocuit de cei cinci adusi de prin ligile inferioare.

Nu mai putin de sapte amicale a disputat in aceasta vara formatia nemteana. Si ea are un bilant echilibrat, cu cate trei victorii si infrangeri si o remiza cu Vojvodina.

In campionatul trecut Ceahlaul a obtinut punctaj maxim din dubla cu Otelul. Nu numai ca au pierdut ambele jocuri, dar galatenii n-au reusit nici macar sa marcheze.

La fel ca in ambele confruntari directe din sezonul precedent si astazi credem ca vom avea parte de un joc anost. Ambele echipe sunt la startul unui sezon competitional, au pierdut mai multi jucatori importanti in aceasta vara si relatiile de joc vor avea de suferit. In plus trebuie tinut ca in ultimul amical, cand cei doi tehnicieni au utilizat echipe apropiate de cele standard, atat Otelul, cat si Ceahlaul Piatra Neamt n-a primit gol.

Pronostic Otelul Galati – Ceahlaul Piatra Neamt: sub 2.5 goluri @ 1.50

Otelul Galati – Ceahlaul Piatra Neamt cote pariuri la Bet365: 2.25 3.30 2.90

Pariati aici pe meciul Otelul Galati – Ceahlaul Piatra Neamt. Aveti bonus pana la 200 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here