Pronostic Otelul Galati – Viitorul (26.04.2015)

309

Pronosticuri liga 1 RomaniaAm ales pentru meciul zilei partida dintre Otelul Galati – Viitorul, meci din cadrul etapei cu numarul 28 al ligii 1. Meciul va incepe la ora 18:30, transmis la Digisport si Look Tv.

La prima vedere pare un meci lipsit de importanta, Otelul si-a pierdut orice speranta in a se mai salva de la retrogradare,acestia ocupa ultimul loc in liga 1 cu 18 puncte si cel mai slab atac, in timp ce Viitorul lui Hagi, ocupa pozitia a 6-a in campionat si au scapat de emotiile ce le aveau in urma cu ceva etape, in care le era frica sa nu se afle la  sfarsit de campinat in grupul celor 6 achipe care vor retrograda in acest an.

Daca analizam forma de moment , Otelul are o singura victorie in ultimele 5 meciuri disputate si 4 infrangeri, in timp ce echipa lui Hagi sta tocmai invers, o infrangere si 4 victorii din 5 meciuri.

Probabil majoritatea suntem tentati  de un 2 solit sau un X2 la aceasta partida, insa rezultatele Viitorului au fost mai mereu imprevizibile,reusind victorii impotriva unor echipe mari din liga 1, iar alteori pierzand neasteptat.

Nu de multe ori echipa regelui fiind suspectata  de anumite jocuri de catre pariori.

Nu este exclus sa asistam la o victorie a Otelului sau in cazul in care gazdele nu reusesc sa inscrie , sa asistam la un rezultat de 0-0 la o cota si mai mare 🙂

Pronostic Galati – Viitorul

Total goluri intervale  0-1 cota 2,75 oferita de Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here