Pronostic Parma – Udinese (08.04.2015)

389

Miercuri avem o partida interesanta din Italia,Serie A unde Parma si Udinese se intalnesc de la ora 19:30 intr-o partida restanta din etapa a XXIV-a.

Cei de la Parma se afla pe ultimul loc dupa 28 etape cu 10 puncte si se afla la 16 puncte de primul loc neretrogradabil.Au evoluat de 14 ori pe teren propriu unde au suferit 10 infrangeri iar ultimul meci l-au pierdut cu 0-2 in fata lui Torino.Etapa trecuta s-au deplasat pe terenul celor de la Inter unde au terminat la egalitate 1-1.

Udinese sta momentan linistita aflandu-se la o distanta de 12 puncte de zona retrogradarii pe locul al 13-lea.In ultimele cinci etape au suferit o singura infrangere cu 0-1 pe terenul lui Cesena iar etapa trecuta au evoluat tot in deplasare unde terminat la egalitate 1-1 pe terenul lui Genoa.


Promotii Liga Campionilor & Europa League

  1. Pariaza pe oricare rezultat final (1x2) la meciul Chelsea - Barcelona la cota 10. Inregistreaza-te aici >>
  2. Pariaza pe victorie Bayern Munchen cu Besiktas la cota 15. Deschide cont aici >>
  3. Pariaza 100 RON pe meciurile din Liga Campionilor de marti si primesti bonus 50 RON pentru a paria pe meciurile de miercuri. Insccrie-te la promotie AICI >>
  4. Pariaza pe victorie Manchester United cu Sevilla la cota 8. Deschide cont aici >>
  5. Pariaza pe calificare FCSB cu Lazio la cota 20. Inregistreaza-te aici >>

Cei de la Udinese s-au impus in tur cu 4-2 iar in ultimele cinci meciuri conduc cu 3-1 la victorii.Este interesant ca in ultimele cinci partide dintre cele doua echipe am avut parte mereu de goluri unde s-au inscris in medie 3.6 goluri pe meci.Cred ca vom avea parte de un meci deschis si unul dintre pronosticuri pare sa fie ca vor inscrie ambele echipe.

Pronostic: Parma – Udinese @ Marcheaza ambele echipe > 1.95 la Sportingbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here